Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva stvora ulojena.
Lahko je na Facka.. Ljudi pokradose milione, rasturise drzavu oni se bave Fackom...
Sultan naš!!!
Faćo i njegov advokat Omar Mjesečar su lice i naličje našeg propalog društva. Katastrofa!
Po snimcima koji kruže po društvenim mrežama, Faćo je u momentu privođenja javno prenosio svoj nastup. Konobar ga obavještava da su došli da ga privedu, a on u tih nekoliko sekundi ispod pojasa vadi nkei predmet i dodaje licu pored sebe, šapuće mu: "Skloni ovo.". U narednom kadru prikazuje da pored njega sjedi samo Benjamin Delalić. Molim nadležne da ne budu traljavi prilikom obavljanja svojih zadataka.
Nažalost, ja nisam sačuvao snimak, ali ko ima može ostaviti ovdje link ili direktno proslijediti tužilaštvu, tako pomoći da se s ulice skloni bar jedna osoba sklona nerazumnoj i po čak obične građane opasnoj upotrebi vatrenog oružja. Nemojte biti samo debilni posmatrači.