Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sav Gradačac zna, a policija ne zna ili ne želi da zna
A sutkinja? Ne dajte k.u.j.i da se izvuce !
Onaj debil Sulejmanović, dovoljno ga je bilo pogledati kako izgleda i zabraniti mu da bilo kome prilazi .Kreten nadrogirani. Hapšen u akciji u kojoj je nađeno 800 kg droge, napao policajca i nema dokaza. On slobodno šeta i bavi se sportom. Treba provjeriti diplomu te sudinice i tužilaca TK. Gdje kupiše diplome. Znaju li ona makar nabrojati ispite koji se polažu na pravnom fakultetu.
Riba smrdi od glave. Komandira vi ispitajte. Ali ne može jel da jer je to hodže ministra pajdaš. Tri sata se čovjek s pištoljem vozao po Gradačcu koji ima tri ulice! Ulazio u kafiće koji su 30 metara od policijske stanice!! Pobjegli ko miševi! Što i nije prvi put da bježe. Dobri su samo s lizalom, da ti naplate kaznu za svjetla.
zato ljudi ne budite glupi i retardirani nego bjezite iz ove najgore drzave u evropi pa i sire,vidite da nemamo ni zakona ni policije,prava smo govno drzava eto.
Nije moguca veza vec sigurna veza. Svi su znali da je djevojka ubijena al niko nije smio da se suprotstavi vec sz bjezali ko misevi. Da ne bi FUPa i SIPE, jos bi taj ziv bio negdje daleko. Prije dosla policija iz Brckog nego oni. Svima im na dusu smrt ovih ljudi.
Pravo kompletno mi se gadi
Spavate li mirno...Sudije, Advokati,pojedini policajci gadite mi se svi redom.....
ma ko ce znati jel lik i mrtav, niko nista ne zna, ni kako je ubijen, ni gdje, nit ima dokaza, smrdi ovdje dosta tog
Fotke i poruke koje na IG objavljuje papancica Dzenana Selimovic najbolje pokazuju stanje drustva u kojem zivimo. Odron!
Ko je znao gdje se žena sa djetetom krije? Ko je njemu javio lokaciju? Ne bi se desio ovaj niz ubistava da ga ta informacija da ga je prijavila policiji i gdje se krije nije razjarila. Prvo to riješite pa će se odmotati klupko. Da je ubica preživio svašta bi nam otkrio na suđenju, ali izgleda želja je bila da ne preživi.
pa sda policija je mafija,u policiji uhljebljeni sve SDA debili
Dok oni sve prečešljaju krivci će odavno biti van države...
kod nas je korupcija od samog vrha pa do dna, najgore je to sto osobe koje bi trebale provjeravati policiju su isto korumpirane, kako big boss naredi tako ce biti, drzava nam je davno privatizovana od strane kriminalaca i ratnih profitera i ne postoji niko ko ce da ih makne sa funkcija i vlasti, cim se narod pobuni oni pocnu temu rat i mi se usutimo ko p**
SVE SE ZNA
Pa da, niko nije kriv u sistemu, pojeo vuk magarca, tako ce biti. A kad sistem Buraniju treba handrit e tu ne zakazete. Nw odlazi narod odavde samo zbog lose ekonomske krize, nego sto nam je Sistem drzave "zbrda zdola" covjek nw vidi prosparitet u nicemum. Omladino, gas odavde cim srednju zavrsis!
Gradacac mali gradic gdje se svi poznaju međusobno, to i jest veliki problem.
Ma nije niko iz Pooicije mu odao lokaciju, sigurno saznao na pijaci od trgovaca pa ko ce mu drugi odati takav podatak jer mi u Policiji imamo vise pripadnika kriminalnih organizacija nego mimo Policije