Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba Tajkuni su izgubili živce pa su počeli da se obračunavaju sa radnicima.Tajkuni imaju problema nema više neces ti da radis ima 1000 takvih na birou sada radnici kazu nema plate 2000 nema rada.Tajkunima ostaje da im rade njihove debele žene , njihova debele djeca i ljubavnice , a i oni sami.Pa Tajkuni sretno sa radom mi odosmo u EU.
Ajd kad smo kod napada na radnike, sta bi s onim napadom policajaca na radnika na parkingu u Starom gradu?
bravo
I mene zanima kao i onaj leš od prije par sedmica pronađen na Skenderiji
teško da će kod nas išta osvanut dobro i bez ovih gluposti🤝🥲
Je*o ga otac, kaže nisam ja na snimku, možda je neko od radnika. Debelo ga udarit po džepu treba, da viśe mu ne padne na pamet povisit ton.
Svi tvrde da je ovo Dragan Neskovic ,zašto je kod klixa "navodno"
Ovaj momak je ispričao svoju verziju i ništa loše nije rekao za Neškovića,šta se vi pravite pametni???
Ide decko da uzme lovu od Neskovica hladno.Ne odustaj bice prijetnji itd ali samo uporno svaku prijetnju odmah na sud cijena raste odmah garantujem ti uz dobrog advokata mozes finu cifru da uzmes.
Kaze mi zasto si otisao, zasto idu ljudi, nije ovo jedini slucaj 90% “gazdi” se ovako sile, ali polako necete imati kome bit gazde, radice vam indijci i sirijici polako
Ne sipam više tamo
Garant ga opleo po usima. Ali bez obzira. Ja bih otiso kuci, razmislio, uzeo oruzje, vratio se, pa prvo njega zapalip pa pumpu.
Garant ga opleo po usima. Ali bez obzira. Ja bih otiso kuci, razmislio, uzeo oruzje, vratio se, pa prvo njega zapalip pa pumpu.
Sta bi ,isprepado ga misem ili izudaro tastaturom ....
Na tom ce nazalost samo i ostat
Ahahahahaha, pa drzava je pravljena za privatnike robovlasnike kulake i proditere. Dajte ba ne pravite cirkus. Zbog ovakvih sam i ja u Njemackoj.
bas tko. evo i ja se patim usvedskoj
Preporučujem vješanje uz podršku publike.