Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite vi znaju li vam se policajci odbraniti od 15godisnjaka
Vidio bi tebe kako se branis kad ti neko dodje s leđa i skoči na tebe
Sistem nije zakazao. Preduslov zakazivanja sistema je da sistem postoji. Ljudi su umorni od ovakvih vesti. Legneš u Jablanici u krevet sa ženom i brdo te odnese sa sve kućom kilometar dalje, otkopavaju vas 10 dana. Obučeš ujutro uniformu i odeš na posao - zovu ti ženu popodne da se dogovore oko organizovanja dženaze. Šta reći?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prvo vi provjerite sposobnost tih policajaca, jer da neko udje imalo ozbiljniji u stanicu sa vatrenim, a ne balavac sa hladnim oruzjem, to znaci da bi ih mogao sve komplet pobiti. Sta onda da ocekuju obicni gradjani kad sami sebe ne mozete zastititi.
imamo jako sposobnu policiju...
Policija ima pune ruke administrativnih poslova - od registracije automobila preko izdavanja ličnih karata i pasoša do ko zna čega još. Policajac nema 5 ruku da dve drži na tastaturi kompjutera, u jednoj da drži mobilni, a sa preostale dve ruke da drži automatsku pušku na gotovs. I u Beogradu je bio napad samostrelom na policajca, ali je ovaj bio dovoljno treniran i pribran da plasira fin hitac među rogove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa prema lokalnim izvorima klinac pripada bogatim ugostiteljima, nema veze sa nikakvim selefijama. Ali čuće se. Barem zbog malograđanštine koja se vidi u komentarima.
User 69 netacne su ti te informacije Zalostno je ovo za sve a istina je da je djete imalo dodir sa ludima koji o islamu znaju kao i baba na vlasicu .
I koji bi bio politicki motiv jednog 14-godisnjaka da bi djelo bilo terorizam... Da se vrati Bakir ili...
A da li je ovo djete bilo zlostavljano od strane ovog policajca pa da ga ciljano ubije kao onaj momak iz Zvornika sto je ubio policajca doticni mu oca te druge bosnjake u ratu...
Ne mogu da shvatim da neko bez istrage djelo okarekteriše terorizmom i to učinjeno maltene od djeteta.
Ti bi sad silno volio da to nije tako...
Ovaj direktor policije je mozda zadnji put potrcao na tjelesnom u osnovnoj skoli.
ma ne, to su sve samo miroljubivi građani organizirani u miroljubive organizacije po uzoru na one bliskoistočne koje su na nekim listama
provjerite maoču
Ova ružiteljica jedva da zna pričati. Na žalost, tako se predstavila javnosti. :/
Ovo je rezultat odgoja miroljubivih sugrađana iz građanske države.
Ovo je rezultat polivanja Nikšića svetom vodicom u javnoj instituciji, nekima je to možda bilo previše
Jok, eto ti stojiš iza maloljetnika i njegovog postupka. Pa normalno da su mu isprali mozak, iako mislim da nisu imali šta isprati
Ocekujem govor Rejs Kavazivica da nam objasni STA NAM SE DESAVA S OMLADINOM???
Osuđujem svako nasilje ali se zapitam šta je morao taj policajac toliko skriviti tom maloljetniku pa da se on usudi sa nožem doći u pol. stanicu da ga ubije????? Nije iz čista mira sigurno.
Prema ovim konstrukcijama svaki "napad" na institucije drzave je terorizam a pocinioci teroristi. A zar nije jasno vec godinama ko, kako i gdje urusava institucuje drzave?! A o nepostivanju Ustava da se ne govori.
Pa nije Medelinski kartel ,dijete od 14 godina majku mu ,sta bi radili da dodje oraganizovana teroristicka grupa nedaj Boze
Znamo mi svi ko stoji iza ovih grupacija!!!