Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo dobri tuzitelji! Cestitam vam od srca na hrabrosti i znanju. Dalibor je Lijanovica otpremio u zatvor a branila ga jedna advokatica koju su isforsirali da zna nesto....
Postovanje tuziocu Daliboru! Veliki respekt za trud i rad. Drustvo mora osuditi da optuzenici za kriminal vode politiku pocev od Novalica i drugih! Moramo odbaciti takav rezon koji nam nemecu skriveni stranacki krugovi koji ih drze na funkcijama. Ova stranka ima koaliciju s strujama iz Zivinica i Banovica s kojima su zaposjeli rudnik.
DA! Upravu si!
hapsi vnago....lopovi..kako te azize cackovicu nije stid...zlatni ljiljan..penzija ..zenina privatna firma i opet malo...fuj
Za šta zlatni ljiljan, alijom oficir...pričaj šta znaš o njemu
Od danas ćemo POŠTENO, pa KO KOGA !!!
Ma namjesteno covjeku nije ktiv sigurno
Treba ga osuditi na doživotni zatvor tako da drugima ne padne na pamet tako nesto raditi
Tužilaštvo je u rukama Kukića i Imamovića i zato su ovi Bijedićevi i Bijedić pohapšeni. SDA i SD drže sudije tako da od ovoga nema ništa ali hajde neka se narod veseli. Takvih namještenih tendera od škola,Domova zdravlja,općina,kantonalnih institucija koliko hoćeš. PDA se zato u TK i zove tender stranka i ne bi imala 10 članova da ne postoje javne nabavke
Pa od koga ce krenuti od koga pocinju tenderi javnih ustanova koje vodi Jasmin Imamovic i Kukic Sdp i Pda
Zare,Zare mamu li ti jebem,ti meni u mojoj Tuzli da su ti prava ugrozena ovo ono a vamo iza ledja lopovluk,nije mi vas zao ni malo,samo kako ces carsijom proc
Lafo samo Bjedic kriminalac,a gdje su ostala gospoda pda,sda,sdp???? Pa godina Jasmin cuti dok ljudi pljackaju Tuzlu. I nikad nista... jel zato sto nista ne zna ili zato sto je umijesan??
Kao Bosnjak pitam:Ima li i jedna bosnjacka politicka stranka , a da u njenom najvisem rukovodstvu ne sjede lopuze?
Ovih malina na sve strane!!
Rudnici uglja duguju skoro milijardu maraka, GRAS stotine miliona itd. Kad ce tamo SIPA?
Pa, majku mu... može li se i odbrani dati riječ? I Karadžić ima pravo da kaže koju u svoju odbranu. Ovo mi liči na provjerenu taktiku Tužilaštva - osudi prije suđenja. Teatralna, visokoprofilna hapšenja (Čović, Radončić...) a slučaj - ćorak!
ko drži tužiteljstvo, sda ili pda ? čim su ovako brzi da hapse protukandidate a za svoj 30 godina kriminala i opljačkane države nikom ništa.
po treći put danas ću napisati - ništa se ne desi dok se ne zamjeriše Kukiću, i dok Kukić ne preuze vlast u TK, simptomatično, zar ne?!