Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ostani na pravom putu. Cestitke
Kriminalci sjede na kapucinu negdje sad i citaju ovo i pitaju se kad ce njima djavo doc po svoje
Tako ti je to u sistemu u kome te Marfi tuži, Marfi sudi i Marfi donosi presudu - i najzad Marfi te kao opskurnog i poslušnog aparatčika nagrađuje. Teško državama koje imaju svoju mafiju, a još teže državi koju ima Ma(r)fi-ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Amerikanci kad bježe iz neke zemlje oni sa sobom uvijek povedu onoliko kvislinga koliko ih se zakači za krila i točkove aviona.
zašto tuzilastvo ne radi na predmetima kliničkih i medicinskih centara kao KBZ Zenica. KBZ obrezla u kriminalu, Skomorac, Beganovicka, Zahirović, itd
Većina ovih Hukeljića su izgleda marionete, ulizivači, rektalni planinari... Uvijek imaju nos prepoznati ko je glavni Tagut e da mu se uvuku u čmar. Ranije su se njegovi preci šlihtali komunjarama, ovaj je napredovao i uvlači se Marfiju.
Poslusan sudija i posteno nagradzen
Dokazao da može protiv vlasti. Kapa do poda i zaslužuje.
zašto je sebiju poštedio,jel fadil potpiso da leži za nju
Tuzilac za Bosnjake!
E moj Mirza i ti Prodade obraz !
Stigla nagrada od Trojke i Hfz sto je oslobodjena Jelka Milicevic
Stigla nagrada !
Unaprijeđen od Trojkaša za ujdurmu.
Unaprijeđen od Trojkaša za ujdurmu.
Unaprijeđen od Trojkaša za ujdurmu.
Unaprijeđen od Trojkaša za ujdurmu.
Ssd ce vrhovni sud da poradi na medijskom prestavljanju svojih slucajeva.
nezavisno pravosudje🤮