Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oho, sad kreće priča o terorizmu. Predizborna kampanja ide na viši nivo
ova jos nije otkaz dala
Za pocetak i pomirenje neka pokrene pricu o ratnim zlocinima i Genocidu koji su njeni sunarodnjaci napravili!
Gogi, kad si se zadnji put čula sa dodikom da ti da instrukcije i lekciju iz nacionalizma?
Korumpirani sjasite nam vise
Ona je sama terorista. Blokira demokratiju i zakon u BiH i tim terorizira narod. Zato je zasluzila da bude uhapsena i izvedena pred sud.
ova kasni jedno 5 god...i više su smiješni ovi državni tužitelji...
Dje su? Imal hin?
Zataskavanje kriminala u tuzilastvu i drugih lopovluka
Realno01 Bravo,samo bi ja dodao još Aluminij pa da lista bude kompletna.
evo je kriminalka, najlakse je sakriti sopstveni kriminal ako opicis po teroristima,podsjeca me na Netjenahua
Jest se gospodja upalila s ovim udarnim grupama. Udarnicki nas nastoje napraviti idiotima ali se iskreno nadam da ovaj put necete uspjeti, svi znamo da je ovo predizborna kampanja. Toliko ste zaglibili da i rjesenje dugogodisnjih problema nece donijeti drugacije misljenje prema kriminalu kojim se bavite.
Oprostite tuziteljice sto vas prekidam a sta bii za onu tuzbu sto vam nije prosla za onaj neki stan.. dokle je to doslo zna li se ista.. jel ponovo Tegeltija potkovan i sta bi sa ovim ostalim pljackasima.. Hoce li ikad iko biti osudjen za pljacku drzave i naroda.. pustite vi nacionalizam vise
Ogrezlo u jadu i čemeru i nepravdi.
Let's talk about terrorism...
kako je vise nije sramota ni casti ni obraza a zensko
Daje ostavku