Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ce piti kada ne znaju da postoji problem.
Komunalna uprava je kriva. Otvoriti slavinu i staviti natpis "pitka voda" a voda bakteriološki ili hemijski neispravna je zrelo za tužbe...
Tuzla je posljednja oaza komunizma u Evropi. Svugdje je komunizam pao a u TZ komunisti drže vlast od 1943. do danas. Tuzlaci će do beskonočanosti birati crvene, pa makar i bez hljeba ostali, a na muljavu vodu su odveć navikli.
Rasulo i raspad na svakom koraku. Strucnjaci otisli podobni s laznim diplomama nemaju pojma ni ocemu.
Komjunarabad
podignite poklopac svog vodokotlica pa ce te dobiti pravu sliku šta pijete iz "gradske" česme i plus hlor koji je "dobar" za srce i kamenac..ko god je koristio tu vodu za caffe aparate imao je zacepljenje dizne!!-preneseno na ljudske organe i na mokracne kanale!
Od kad je dozvoljeno da pijaća voda ima kanalizacije u sebi?
Ne, obrnuto, odkad je dozvoljeno vodu iz kanalizacije nazivati pijaćom?
Od kad je dozvoljeno da pijaća voda ima kanalizacije u sebi?
Brčaci isto tako.. *ne pitaj kako znam
Bolje je piti prirodno zagadjenu, nego hemijski zagadjenu vodu.
Uvijek sam se pitao zašto je kisela iz Tuzle 0.70KM
Ko se jednom tu vode napije vratice se u WC
U čemu je problem pa gradska uprava ne ugraditi filtere na izvorišta, povremeno ubaciti klor?
to je ono piši da je neispravna da ja mogu prodati svoju vodu i da zaradim a drugi neka gledaju u nebo znam za ovo napisali na jednoj vodi neispravna za pice ja ntočim i odnesem u Austriju ljudi ispitali voda ispravna sto posto analiza dokazala tako da prestanite lagati
aj ne lazi
Nema česme u naselju Par Selo! Česma na koju neuka čeljad iz tuzlanskog zavoda misli nalazi se 2km od Par Sela, u naselju Orašje. I stvarno je dobra voda, no neće još dugo zbog doseljenika iznad izvorišta koji otpadne vode puštaju niz padinu.
Kad je lose,svi smo Tuzlaci.. a inace aerodrom nije u Tuzli vec u Zivinicama i slicne stvari lol..
odoh klanjat
H2O i proteini ne treba ručak.
jadni ljudi