Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me da nije izbacio neke 3D projekcije. Dobro neko rece, treba izbore svake godine 😉
Pod hitno, to je i najpotrebnije Tuzli.
Tu će da trešti Sinan Sakić iz auta i da odjekuje šumama do Bijeljine 🤪😎.
Kao i desetine drugih projekata nece biti realizovani ili ce biti ostvaren minimalan procenat zacrtanih ciljeva. Tuzlaci zivite u lazi Mao Ce Tunga ! Pa samo derite po unlikovima 👍
Zadnjih par dana je bilo nekoliko lijepih vijesti, počevši od ove, pa do priče sa fabrikom 'Lasta', pa danas gospodin za poljoprivredu - zar ne bi bilo lijepo da se to svaki dan gleda i čita?
Podrzavam ideju! Bilo bi super da i mi imamo planinu na koju mozemo otici barem u proljece.. Imamo i ilincicu koja je u fazi sredjivanja, postavljene klupe i rostilji, ali na zalost bagra je vec testerom osjekla neke klupe i stolove… i ukrala… Nije proslo ni 7 dana🤢 Ja bih to zatvorom kaznila.
Jos smece bqcaju nemilice isao neki dan ne mozes sjest od smeca, katastrofa...
Lijepo sve uradili ali mora primitivna stoka sve unistiti. Smeca je na sve strane. Ali kad sam vidjela da su klupe i sto odrezali i odnjeli… tuga. Nece proci ni 7 dana a ni jedne klupe gore nece biti. 😖
Bezveze puno nagaznih mina i neeksplodiranih sredstava.... Jezero Modrac propada zbog kim imamovica koje se nalazi na izvanrednom lokalitetu i prije rata bilo poznatije turisticko, sportsko i izletnicko mjesto a sada postalo skupljaliste ottova i otpada. To je taj vrsni gradonacelnik sto Tuzlu odvodi sto blize Srbiji preko Majevice...
Nemoj tako. Tuzla se prije rata gušila u sumpor-dioksidu i fosfor-pentoksidu, a novac od petrohemije išo u Beograd. Jednom je čak i hlor procurio, pa je cijela Tuzla bježala u brda. Danas ti je Tuzla grad sa najboljom komunalnom infrastrukturom, najljepšim i najuređenijim parkovima, trgovima... Grad je imao redukcije vode 75 godina, a danas je ima višak. S kakvim mogućnostima je raspolagala, za naše uslove je New York.
Izbore treba uvesti da budu svake godine.
Turizma više neće biti. Sad dolazi vrijeme stagnacije. Biden je najavio borbu ne samo protiv Putina. Sad su svi oni koji sami sebe biraju cilj.