Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je njena snaga, zelja za uspjehom i napredovanjem je jaca od bilo kakvih invalidski kolica, sretno djevojko i kapa do zemlje.
@7Maraka Što ti ne staviš hidžab?
Mangupe pametni,skokni malo do Irana(zivi tamo,gdje gluposti koje prizeljkujes postoje)i ne trazi ga u Bosni!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako mlada, a tako iskusna i mudra! Ti si zivi primjer " preko trnja do zvijezda"! Mozes svima nama biti uzor!Aferim
Svako od nas se treba osvrnuti na ovakve situacije i ljude...mi kukamo radi nebitnih stvari, a vidi ovog djeteta.Da ti Bog da svako dobro, hrabra moja Tuzlanko!
svaka ti cast uspjela si mnogima dokazat da se mogu prevazici prepreke
Prelijepa djevojka.Svaka cast !
Svaka cast, sretno
Ovaj vedri osmjeh pokazuje njenu unutrašnju snagu i volju za život.Svaka Vam čast na takvim stavovima i pogledima u ovakvom vremenu.Nastavite biti takvi, jer na taj način širenjem pozitivne energije nama dajete inspiraciju da prebrodimo sve životne nedaće i surovost života u ovako organizovanom i korumpiranom društvu.
Ovakve i slicne djevojke i mladici zasluzuju promociju po medijima, a ne promovisati Hanu H. i njima sl. koje su gu*icom i vucaranjem sa "ljutim sarajevskim mladicima" dosle do nekakve slave i predstavljaju se kao ljepotice, pjevacice itd. i drze nam lekcije o postenju i moralu. Usput, Fatma je prelijepa.
jedine prepreke u zivotu su one koje nas um postavi ispred nas
kako je samo lijepa i slatka, masallah :)
Fatima,zelim ti svu srecu i radost ovog svijeta,jer ju zasluzujes,ne jer te sazaljevam vec jer trebas biti svima nama primjer u zivotu ,pozitivan primjer kakav se rijetko srece. Popravila si mi dan,uljepsala godinu. Respect od srca!!!
Onda se pitam zašto se ovakvim osobama moralo desiti to što se desilo a npr. Izetbegoviće , Čoviće , Dodikovce i ostalu bratiju zaobiđe. Bem ti pravdu...
Zaista je lijepo vidjeti ovakvih primjera, primjer da se trud uvijek isplati. Drago mi je da si uspjela i da si nam svima lekciju odrzala.
lijepa djevojka svaka cast
Bravo bravo Sjajna djevojko! Svako ti dobro zelim pred ljudima kao sto si ti svi se trebamo zamisliti i postiditi