Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sef ' Tuzlanske specijalne policije ' dugogodisnji kriminalac.Nakon 7 godina suspenzije vratio se na posao :D hebotee zivot.Nakon Poljina treba napraviti presjek stanja...nema ovdje ni P od policajca.
HOCEMO KAMERICE NA RAMENA POLICAJACA U TK! DOSTA JE BRUTALNOSTI I FIZICKE I PSHIHICKE TORTURE! HOCU PROFI POLICIJU NECU SDA POLICIJU!
Nisi ti makeo dalje od TK izgleda, u EU kad te policija zaustavi jedan te ispituje drugi drzi na nisanu.
Drugim riječima,vas u Tuzli može da bije samo vaša Policija
može biti korumpiraniji i od Sarajeva...
Na konkursima stavili kandidate pod brojeve,da se ne zna ime i prezime,kako bi mogli podobne dajdzice i tecice provuci,a onako sposobni momci ispadali...fuj policijo i drzavo
Hahahahahahahahahah
Kako da ne,kad krenu bilo kakvi protesti uvijek je policija uz vlast protiv naroda...
Evo plačem: "na prilično zadovoljavajućem nivou", "dovoljno profesionalni"..... Baš ono što želiš čuti od nekoga tko ima mogućnost izlupati te pendrekom i metnuti ti cijev puške na glavu.
vidjet ćemo lavovi kako smo sigurni kada BUDETE ODABIRALI STRANU IZMEĐU NARODA I KORUMPIRANE VLASTI KADA NEMIRI POČNU! Prošli put ste dobro prošli ovaj put ako od početka ne budete uz narod kamenovanje i javni linč vam ne gine! PUNO JE ŽEDNIH MEĐU NARODOM!
Institucije da preispitaju sa koje je adrese upucen ovaj komentar. Ovo je javna prijetnja policijskim sluzbenicima
Tuzlanska policija je poručila: uz nas niste sigurni ali ako brzo vozite spremite cvanciku za na kahvu!
Al na mom smo samo sigurni
Ahahahahahahahahaha
U ovoj ' Tuzlanskoj policiji ' nema ni 10% Tuzlaka...ovo je TK SDA policija.2014-2021.Mic po Mic.
Cin se i dalhe dobiha preko politicki veza...privrednog kriminala nema u TK...
ies ies kad uznemiravat za maske, a znam 10 lokalni dilera niko ne dira 5 god
Derek Chauvin heroj !
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zivinice-psihicki-bolesnik-uznemiravao-vjernike-preminuo-u-policijskom-automobilu/130729124////PAO SA PODZIDE cccc :((( ubili covjeka bolesnog, na smrt....Derek Chauvin se NIJE mogao izvuci...ali kolege iz SDA TK Policije JESU!
Jesu sigurni su. Al zato se pljacka, krade, otima na sve strane. To je ta cuvena sigurnost