Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Tuzlaci s ovim seljacinama iz SDA :(
od 35 ZASTUPNIKA 15 ako je izabrano regularno bez dopisivanja glasova evo glava
HAHAHA OVAJ KURTON ŽARKO VISE NE MOZES ZAPAMTITI KOJA JE STRANKA BIO SDP PA OBORIO VLADU U KORIST SDA PA PREŠAO U SDBIH KOD NAJVECEG NECOVJEKA U TUZLI ENVERA BIJEDICA SAD DF, A SUTRA?
Jesu li se svi znali potpisati?
Uglavnom nema negatora genocida
Ima,ima
U Sarajevu odlucuje Cenzus NS ko ce u vlasst..
Nije bitno koliko je ko glasova dobio. Bitno je koje vedete igraju. Ovo je sramota tipa, da sam ja prvi napadač reprezentacije a Džeko nije ni pozvan. Kad se male ruke slože, sve se može. Ovo su baš mali kapaciteti. I to nije prvi put na svim nivoima vlasti uz dresove svih stranaka, večinom nas vode pod kapacitirani mozgovi. Takav je čitav sistem, što manje znaš od onog što ništa ne zna raste ti rejting i mogučnosti.
Seljakluk par excellence, DF se jasno pozicionirao kao ološ izdajnički.
Najbolji i najukusniji cevapi u BiH su iz Tuzle.
Izdajnici su olos od ljudi...Biti u njihovom drustvu je poput objeda kraj govana
Ova Vlada ce dobro raditi jer je čine samo SDA i DF ,te dva samostalna Poslanika,dakle nije glomazna ,neće biti kočničara niti opstrukcija.Želim Vam srecu i da donesete još dosta dobrih projekata i pomaka.
Seljacka manifestacija
Sretno i berićetno!
ajde uzdravlje, dabudete svi sretni i blagosivljenj