Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
one ne brane one upozoravaju
Ove stanice vec postoje na ovim rijekama. Ali ima li ko pismen da to ocita. Vidim da cak i ne znaju da ovo imaju
Da su oni bogdom unaprijedili UKC Tuzla. Puno preče i bitnije
a rijeke neprohodne zbog tona smeca u njima..
Stanicama se mjeri.
Svaka čast TKu
Ono što sam vidio na Majevici 2014. je bilo mnogo gore od poplava. Bukvalno je planina pukla na dva dijela od vrha do podnožja i odnijela pola sela u nepovrat.
Uh kad Jala nadodje a tek Solina, i krokodile nosi pored Sacira.
1973 Solina nosila mostove,u kasarni JNA odnijela vojnika.1994 Solina kod mosta n Brčanskoj odnijela 2 radnika poker aparata Senada Binga.Solina nije zajebancija
Cine se brani Jablanica.
TUZLANSKI KANTON IMA PREMIJERA IRFANA HALILAGICA KOJI JE VISE URADIO ZA TK NEGO SVI OVI PRIJE NJEGA
treba 100 000 KM da ti kaze da ce se podic nivo vode kad padnu jake kise, pa brate imas podatke od prije za dzaba koji ti pokazuju te iste informacije.
MA TRAZITE SVI KANTONI OVAKVOG PREMIJERA KAO TK IRFANA HALILAGICA KOJI JE OD TK NAPRAVIO NAJBOLJE UREDJENI KANTON U BIH