Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Začudo, ovi što su izgubili izbore su najglasniji u formiranju vlasti. I onda spočitavaju nešto nekom drugom. Ne može bola Nermin Nikšić sa 2% glasova nikog okupljat, lik je omražen u vlastitoj kući
Guzicu za vlast 🤣. Treba pobjedit na izborima pa pravit vlast, ostalo je patnja za sve. SDP ako ovako nastavi bez principa opuhat će ga NIP i Nasa stranka. Ostat çe Nikšić i Mašić sami, stratezi 🤣
Nemojte sa DF-om, zabiće vam nož u leđa kad tad!
Da smo normalna država, prirodno bi bilo da ljevićari budu sa ljevičarima u koaliciji. Ali kod nas je sve nakaradno, pa tako i koakicije!
Za Parlament FBiH, od bošnjačkih kandidata za taj nivo, najviše glasova je dobio Elmedin Konaković. E to je jedina istina. Ko ne vjeruje neka pogleda rezultate izbora. Znači Konaković je najpopularniji političar u FBiH. Činjenice su činjenice.
DF po cjenu gubitka netreba ici sa SDP Hoce da ih iskoriste samo da dođu na vlast , koje su to zmije iz SDP. podrška DF u.
Hoce stranku sa 13 mandata da izbace iz vlasti, da nisu dosada sa vladom na celu sa premijerom Halilagicem zadovoljni, narod im ne bi dao vecu podrsku u odnosu na 2018. Godinu. Ovdje bi bilo ocigledno nepostivanje volje građana Tuzlanskog kantona.
SDA-DF-SBIH-NES
Još uvijek je osnivanje stranaka najbolji biznis u ovoj zaostaloj vukojebini!
Kad gubitnici kao što je SDP predlažu premijera vlade, jadni mi snjima
SMAJO MANDZIC BEZ ŠKOLE I SKRUPULA SAD VEDRI I OBLACI. SMAJO MANDZIC JE ANTITEZA DA SKOLA NIJE BITNA I DA SKOLA NE MORA DOVESTI DO MOCI. KROZ OVE IZBORE ZELENI SU SE DOBRO POPIŠALI PO ONIMA KOJI SU IH BIRALI. ZELENI SU ZALIMI ALI NEUK PUK TO NE VIDI. GDJE CE VIDJETI KADA SU DIN ODBACILI.
Demokratija. Smajo je osvojio najvise glasova, pored "pismenih , kulturnih tuzlaka ,koji nemaju za koga glasati". U kojoj god vladi, Smajo ce participirati. Zelena, zuta ili crvena.
Takav ce odlucivati sta skolovan civjek moze reci...
Do jucer ovi iz SDP , Nazivali DF Bakirovim Igračima a sad bi sa njima u kaoliciju. Koji su ovi SDP smećari a pričaju doslijedno iz temelja o poštenju.
Zadnji SDP-ov premijer, jedva da je znao kako se zove. Malogradjanski nesposobnjakovici, spremni da upiru prstom i govore: Vidi ga , seljak. Znaci, zato je Neka danas reagovao, po pitanju izmjene izbornog zakona.
Zašto da ne. Samo da nema NiPa.
Zašto da ne. Samo da nema NiPa.
Da neće tuzlanski SDP premijersku fotelju ponudit Žarku Vujoviću, svom odbjeglom pioniru? Ma hajte molim vas