Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za maturu??? Da se mogu kvalitetnije napiti.... Bolje da su penzionerima dali za lijekove koje jedva kupuju!!!
Pa dobit će i penzioneri 200km jednokratno na penziju u septembru.
Ima para za bacanje, uzeto od sarajlija...ne kucaju se pdv racuni..sve na crno radi....od pekara, renta cara, prodaje odjece, mobitela..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za pijanku po 300km. umjesto da ulazu u poljoprivredu.
Ima para za bacanje, uzeto od sarajlija...ne kucaju se pdv racuni..sve na crno radi....od pekara, renta cara, prodaje odjece, mobitela...
neka nek se djeca malo vesele nije matura svaki dan
Malo je Irfane, a hijaluron u usne? Kosta to... Subvencionirajte skole sporta, uvedite odbranu i zastitu ponovo u skole... Kakve mature , covjece...
Dokle više da se daju stipendije učenicima koji su jedva upisali faks i da se na to troše budžetski novci, a sad i po 300 maraka za pripremu maturske večeri. Vi pravite razmažene dibiduse koji sutra neće biti spremni ustati u sedam ujutro za svojim poslom i čekat će ili roditelje ili državu da im da
Ovde se nastupa populistički, trebalo je uraditi socijalne karte i pomoći potrebitim a ne svima redom. Žalosno je da smo došli kao društvo do sadake da se ni matura ne može organizovati bez socijale. Kamo sreće da svi roditelji imaju poslove i plate. Danas su izgleda najnormalnije stvari postale neki luksuz. Milijarde su tajkunizirane a narodu se bacaju mrvice da ne bi digao glas.
Koliko su pojedinci retardirani, svaka čast. Neki roditelji možda nemaju da obuku pristojno svoje dijete za maturu, ovo će im dobro doći.
Ide flaša Jecka
Bravo Tuzlaci :)
Dobit će 300,00 KM oni koji se učlane u SDA.
Ima da svršenici svrše
Svrsenici( hahaha)
dobro dodje nekim roditeljima koji sakupljaju kraj sa krajem!
Super vijest, para ima samo ih dijeliti.. Ne drzi novce zatvorene, gusis ekonomiju ..!
Odlican potez pozdravljam
Taman za Dande
Kakva je ovo populisticka glupost u pm. Na šta ja placam porez
Bacaju nase pare samo tako za sve slicne gluposti koje samo njima mogu donijeti glas. Horuk mjere koje nikome ne pomazu na kraju. Umjesto da smisle nesto za razvoj privrede i zaposljavanje. Ovo ce zavristi u para firmi koje prodaju odjela, dakle tal sa vladom. A maturanti nece vidjeti posla, osim ako ne odu put Austrije i Njemacke.
Hajmo Osmorka uvedite ovo u sve Kantone .