Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tužno i pretužno, neka im je laka zemlja bosanska
@user484 Ta tvoja R ne postoji. To je kao da imas wc u stanu ali ga ne mozes knjiziti.
tuga, sve mlade osobe, ovo kao iz onog filma kad smrt ubija na razne nacine
U jednoj meni poznatoj skolu u saveznoj ravi massachusetts (Everett) jedan private a katolicka srednja skola, generacija 2006 od 120+ maturanata do 2016 godina njih 93 je umrlo. Vecina od njih nisu docekali 22 godine Svi su umrli od opijata (fentanyl) i benzodiazepine.
Opioids have claimed the lives of over 800,000 Americans between 1999 and 2023
A tek razredi prije rata?
Poslednja ekskurzija. Ko je sledeci?
Da nisu gledali onaj VHS sa onom Sadako iz bunara?
Tužna priča. Nažalost vjerojatno je još mnogo ovakvih generacija. Ali kad pročitam ovo "šmeker" u pozitivnom kontekstu hoće mi nešto biti. Hajde ove nove generacije koje su odrasle na Pinku i nekako, ali kad to napiše neko ko je rođen prije rata. U Bosni se zna šta se misli kad se napiše šmeker.
e nisam se odavno najezio citajuci nesto ovakvo. neka vam je lahka zemlja Bosanska.
Neka im je vjecni Rahmet.
po svemu sudeci i nama......
Final destination 6. Strasno
Final Destination
Zanimljivo i tuzno.