Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost umiru heroji,najbolja generacija koju je Bosna rodila,svi vecinom od 56 do 64 g,tuga,napravise drzavu goloruki,danas ih gotovo niko ne prizna i nepostuje,vlast im nije uspjela cak dodjeliti ni boracki dodatak,ponizeni odlaze na bolji svijet.
Po čemu je to najbolja generacije majke ti? De obrazloži... To je generacija koja je: 1) Prezadužila Jugoslaviju da bi mogli u Trst po farmerke; 2) Izabrala SDS/SDA/HDZ na prvim izborima; 3) Zaratovala; 4) Na kraju pristala na istu onakvu BiH kakvu je Kutiljero predlagao da se izbjegne rat; 5) Šutila na lopovluk narednih 30 godina i naravno 6) nama mladima pametovala da nismo sposobni jer eto nemamo posao na stalno i stan kao što je njima država dala (gdje se vraćam na 1) i 2)
gooUser1680250685 U sridu. Da su te generacije bile osvješćenije do rata nebi ni došlo ili bi možda ishod rata bio malo manje bolniji za sviju. Sve se dešava kao posljedica pogrešnih poteza ljudi koji su odrasli u jednom lažnom i nefunkcionalnom sistemu koji sad još uvjek mnogi glorifukuju jer su kratkovidni
Dok su Sarajlije bile očarane Olimpijadom u duhu bratstva i jedinstva SSNO JNA jos od 1983-1986 pripremao studiju "Koliko može JEDAN grad izdržati pod opsadom" Ona je obuhvatila sve od izvora vode do robne rezerve i zaključeno da Sarajevo može opstati 75 dana. Studiju je pratio i ciklus vojnih vjezbi "Romanija" (1986-1990). Sarajevo je izdrzalo 1425 dana opsade. I onda kazu zaracene strane, bratouvilacki rat, a ne agresija?
Ibrulji su iz Počitelja, sve profesori, slikari, naučnici. Dao im Bog dar za najviše.
El Fatiha dobri čovječe. Sa sobom nosiš dobra djela, a ostavljaš vaspitanu djecu.
Neron! Rim gori od ljubavnoga žara za svoga cara... Dragi Nera, zatekla me ova neugodna vijest...Punk is not dead...see U
Može li ulica za ovog velikana?
Kazu suzivot sa njima???
EL Fatiha a svima nam sabur!?
Kakva ljudeskara, samozatajan, na izgled nebitan ali sija kao krunski dijamant
RIP
Samo dvije nacije na ovom svijetu su radile takve stvari.
Rip
Rip
R.I.P. dobri čovječe