Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi po radne dozvole i pravac Rusija!
SLJEDECA JE KANCELARIJA SJEVERNE KOREJE
vole Ruse ali vise pare na zapadu :) kod Rusa samo mogu ici ginuti u ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je to ovdje bitno pa postade vijest? Ambasade u normalnom svijetu imaju kancelarije i konzulate shoddno potrebama. Ja sam siguran da bi se banjalucani vise obradovali kancelariji njemacke ambasade. Tu su redovi 🤣
nije bilo dovoljno bitno da neko dođe uživo iz rusije, ma ovi u RS su pudlice njihove hahahahah
svakim danom se vise otcjepljuju
Jeli bilo ikakvih medalja ili pehara ponovo?
Postoli slična nacistička slika...zanimljivo je da su i poze veoma slične
Koji ce k... ambasada Rusije u B. Luci.... ????
Vidi im glava moj jarane!😅🤣
Bas nesto gledam....
Još sad kad Mađarska izađe iz NATO otvoren put Rusiji do Srbije i RS
Gledaj popova kao da je srednji vijek
Što im vrag ne da mira... Kockaju se i sa onim što imaju...
Nemam nista protiv 'kolega srba' nek se vesele, vole, zive u sreci i miru ovaj jedan jedini zivot. Pricam o normalnim ljudima koji imaju ljudsko srce. Ali sta mi smeta kod ovakvog nacionalistickog sepurenja nije samo kod srba vec muslimana i hrvata. Ovo ovakvo dodikovo sepurenje separira ljude kao da su samo srbi 'cista ljubav' a svi ostali smece, te opasnosti za ljudsku rasu postoje i u islamu i katolicanstvu. Dodik hoce sve dobro samo za srbe a ostale najgore stvari.
Sudeći po ovoj masi naroda iz Banja Luke, Doboja, Bosanskog Novog, Gradiške, Prijedora i drugih krajiških mjesta iz RS, ali i iz Federacije, koji svakodnevno ovde na Skenderiji parkira auto i čeka pred Njemačkom ambasadom, možda bi pametno bilo u Banja Luci prvenstveno otvoriti jedan ogranak Njemačke ambasade.
Pod ovakvim i slicnim 'kao dodik' ljudima ce uvijek faliti, imati manjak, i nesto im smetati. Ne kazem da srbi nisu ugrozeni, vec kazem da je 'placebo efekt' stvarnost. Ako covijek prica samo lose i razdvaja ljude kao predstavnik jedne grupe ljudi, normalno je da ce mase prihvatiti njegove ideologije zbog razlicitih ekonomskih, monetarnih, i drugih interesnih sfera. Ljudi su u dosta slucajeva nemocni da si stvore bolji zivot na pravilan nacin, dodik podgrijava nepravilnosti.
Prijateljima topli pozdravi iz bosne uz pjesmu jedna si i jedina. zemlja slobodnih i jednakih na svakom svojem pedlju.
Po tatu da ides u Rusiju drug, ili da cutis
Hehe, Gru i svi njegovi minioni. 😶😶😶
na vecem se platnu gledaju utaknice 😂