Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj "napad" je organizovani trik iz Beograda. Sam Vučić sve isplanirao i da bi sebi digao rejting i da pokaze Bosnjake kao necivilizovan narod. Nazalost...zbog straha nasih politicara da ovo javno kazu, ova podvala mu je uspjela
Kako bolan uspjela, kad sve što si naveo i vrapci na grani i bebe u pelenama znaju.
Vučić je obična baba narikača i trikovi koje on koristi su trikovi seoske varalice. Njegov komplex će srbiju koštati, debelo!
Napad? Pa onaj show je bio tako proziran da bi ga i djete od 3 godine skontalo. Da je bio napad on bi se vratio razbijene glave medjutim mi nismo divljaci kao oni koji su u Banjaluci ubili Murata Bandica za sta nikad niko nije odgovarao niti je pokrenuta istraga u vezi tog ubistva. Takodje niko nije sankcionisan zbog divljackog napada na ljude 26. maja 2001. godine.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Vučić nije napadnut, napad na njega je insceniran, zato se ovoj dvojici i sudi, jer su ljudi priznali u čemu je stvar... Četnički Black Ops !!
Zaboravih spomenuti da su dečki operativci BIA-e, i da je sve odrađeno u režiji ove agencije, naravno u dogovoru sa vodećim četnikom !
Sve je pvo fino iscenirano kako bi Kurcic samom sebi jeftino podigao reiting
pisham mu se u usta ko blokira i brise lajkove
Znaci ovo su teroristi koji vozda napadise?:))
Kako na ovo gleda normalan bosnjak,sarajlija... https://www.youtube.com/watch?v=unxR3ufkt48
Taj ti je Bošnjak isto koliko je i Biljana Plavišić. Sarajlija takodjer nije. To ti je konceptualni umjetnik koji je imao viziju da zaradi neki keš od youtuba prodeklamujuci defanzivnu yugobalijsku politiku i autošovinizam i lil bit mazohizam. Konceptualni umjetnik koji ne moze zivjeti od svojih umijetnina pa se kandidovao na lokalnim izborima gdje je dozivio fijasko, kad je vidio da je vrag odnio šalu ušao u SDP. Od "umjetnika" Damira Nikšića su jedino gori SDA i SBB bagra.
Sudi im se što su slabo iscenirali skandal
sasvim normalno da nasa sluzba posalje ljude u onu masu razularene horde i hvala bogu sto su uradili tako.a ovu dvojicu po americkom demokratskom sistemu,osuditi na po 10g strogog zatvora.taj dan je sigurno bilo 30-40 agenata bie u potocarima,da stite svog predsednika.i samo ove dve picke,zbog male medijske promocije i nekog evra od arapa,odaje sluzbene tajne.osuditi najstrozije.
Srbi isplanirali napad.