Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su zapeli na tu temu, to je dokaz da nemaju pojma više šta da rade! Propali k‘o kauč!
Kad cemo temu u Sarajevu, Srbija u granicama iz 1878 godine bez Sandzaka, Vojvodine i odavno izgubljenog Kosova koje su dobili za zelenim stolom 1913 godine po prvi put u historiji Srbije?
Ma ovo je samo mlacenje prazne slame. Svi znamo da ce nam svima biti onako kako Amerika i ostali licimjeri narede.
Napravit tribinu u Sarajevu gdje će se raspravljati o mirnom razlazu Vojvodine i Sandžaka, majku vam neumiješanu
U dnevnom boravku ja održavam tribinu pod naslovom Dodikov nos zna miris Vučićevog pakšu.
Pa baš super, eto još materijala zbog kojeg Srbija treba da se opali po glavi. I oni da nas sutra pozivaju u mali Šengen? Ma idi begaj bre...
Sastanak vrha srbije i SPC i manjeg BH entiteta uz pokroviteljstvo SANU j rusije nista dobro ne moze donijeti ovoj zemlji.. jer se potpisnici Dejtona u svojstvu agresora ..opasno mijesaju u BIH i krse Dejton te ga tumace kako oni zele
A to oni nesto odlucuju? Ili raspravljaju sta bi voleli?
Cuj u Beogradu haha olosi jedni pored svojih šumski tema vi private o drugoj državi, vi se o Bosni pitate ko sto se pitate o Kini
Paaaa hajde više raziđi se BA....
hjohjohjohjohjo tribina se zove 'lanjski prdež'.
Ostani tamo i eto mirno smo se razisli, drugacije "mirno" ne moze postojati.
Evo mile dolazi ti schmit,pa njemu objasni kako bi se ti to razilazio.samo znaj ovo je njemac koji nece ostaviti posao nedovrsen. A to znaci funkcionalna bih, i ko im se suprostavi na tom putu bice eliminisan
Sve maslo vucica i duduka
Tko o cemu kurve o postenju.
Vama sve nesto skandalozno i kontraverzno. Ovo je ozbiljan skup sa ozbiljnim temama na dnevnom redu. Raspravlja se o buducnosti, daljim koracima i platformi za pregovore sa Federacijom. S obzirom da Smit dolazi za visokog predstavnika broj 3 je sada sasvim izvestan. I u toj novoj realnosti Sepska Republika mora da se pozicionira i izadje sa jasno artikulisanim stavovima. Sudbonosni period je pred nama kada se odredjuje buducnost a za sada voda ide na mlin predsednika Mileta.
Sta vise pricato o njima. Dodjem na ovaj portal samo da im citam napacene komentare, to mi dodje ko dnevna meditacija.
I ja bih htio da je BIH sve do Japana, pa nesto ne ide. Na Miletov mlin ne ide nikakva voda, bas suprotno, ljulja mu se stolica vise nego ikada.Rasprava je potpuno besmislena, jer je neostvariva ako se ne sloze sve strane u BIH.To je otprilike isto kao kad bi se sastali Izetbegovic i Konakovic i raspravljali da li da u BIH ukljuce dio Srbije do Valjeva ili do Surdulice.
Ala Mile burgija. Ali, kako je miguće da neki političar u jednoj državi radi na dezintegraciji, a da to nije kažnjivo. To mi nije jasno. Jer, svaka država je ustavom opisana i kao posljedicu kršenja svaki građanin se bezuvjetno lišava slobode, pa ma ko on bio.
U geopolitičkom smislu rijeka Drina od 395.god.stolječima predstavljala je granicu interesa velikih sila. Samo u doba osmanske uprave gubila je tu nit al je ako ništa spajala. Danas je udav. Nit BiH da na zapad nit Srbiji na istok. Trenutni populizam sa obje strane će proći kao i naši životi a Drina će teći. Koće joj poklonit riječi. Niko je ne može popit, gore će je hranit vječno, kiše redovno,sa obje strane granice istovremeno.
Woow ❤
Vojvodina, vratiti Mađarima radi dobrosusjedskih odnosa, biće i ta tema ? Miran razlaz.