Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se samo nadam ce ovo brzo proci. I proci ce aBd. Poslije toga vise niko nece ni spomenuti koronu. Odati pocast preminulima naravno. Necu vise da slusam da li je korona laz ili istina. Necu vise da slusam da li vakcine djeluju ili ne. Necu da slusam kako se raspravljaju vakseri ili antivakseri. Ne zelim da cujem ni istinu ni teoriju zavjere. Puna mi kapa i jednog i drugog. Hocu da se furam pozitivno.
pa ko ti brani, samo se furaj pozitivno. hint - obilazi clanke kliksa u sirokom luku.
samo se ne treba vakcinisati
zbog cega i od cega ? Kakva je to imunizacija od korone a moze te zaraziti nevakcinisani ? zbog ceg si se onda vakcinisao, zbog bjesnila ? 🤣
Marburg ... pa da te chipuju, cuj pitanja
Samo se vakcinisani razboljevaju i šire virus. To i jeste bio plan tim tzv. vakcinama koje slabe imunitet.
Retardiran si.
I ja se čudim što su države na Balkanu banana države.
Niso ovo 🍌drzave. Prezivjele su i puno vece zavjere...i puno vece okupatore...zato sto pojedinac ili sacica ljudi mislila svojim 🧠.
za godinu dvije godine umrlo 5500 osoba.... jel to puno ili malo?
statistika iz 2018 kaze da je ukupno umrlih te godine bilo malo preko 50 000 .. https://bhas.gov.ba/data/Publikacije/Bilteni/2020/NUM_00_2019_TB_0_BS.pdf
ovi sto su preminuli du su delta slucajevi od prije 3-4 sedmice, vidjecete za 3 sedmice, 0 preminulih
koliko je omikrona ? hoćemo dnevno sekvenciranje , a ne prazne brojke
Tri puta vakcinisan i opet zaražen koronom sa jakim simptomima. I na osnovu cega je obavezna pitam se...
Može aplauz sa balkona danas u 20.00h ?
I na Balkanu eto ima nešto pozitivno.
Hvala dijaspori sto nisu mogli sjediti kod kuce
Šef Pentagona obolio od koronavirusa. Bio je cijepljen trima dozama cjepiva
Duplo manje kad nema nastave
Ma ja ba samo me vakcinisi svako 2-3 mjeseca
Japanci, požurite!!!!!! Da odahnemo jednom
zbog cega i od cega sw vakcinisati ? kakva je to imunizacija od korone, a nevakcinisan te moze zaraziti. pa zbog cega si se onda vakcinisao ??? zbog bjesnila mozda 🤣🤣 treba bit dobro talentovano glup pa potpisat se da na svoju ruku uzimas experiment dozu necega sto stvara kancere, ugruske, mozdane i srcane. ja cu odsjeci ruku kojom pisem kome su ove lazne vakcine popravile imunitet.
ne slusajte botove
opa, idemo gore