Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav broj da se prijave ovi sto ne postuju ovo rijesenje o samoizolaciji? Ja sjedim u kuci nakon povratka s puta hocu da budem savjestan a gledam ima ih koliko hoces idu u kafice cak...dokle ide ljudski idiotluk!?
@gooUser1584354998 imaju pravo ici, svakako u vecini kafica nema guzve 🤷‍♀️
Ako se pojavi povišena temperatura (uzimajte temperaturu najmanje dva puta dnevno), kašalj ili nedostatak daha, pozovite kompetentni dom zdravlja telefonom............ SUNCE TI KRVAVO KO JE OVO PISAO..... UZIMAJ TEMPERATURU ???? POZOVI KOMPETENTNI !!!!! DOM ZDRAVLJA.... znači imaju i NEKOMPETENTNI ??? TELEFONOM.. pa čime ću pozvat, drekat sa terasa....
Molim sviju kome je izdato naredjenje o samoizolaciji, ali molim Vas, zbog vas, zbog voljenih, zbog vasih roditelja, zbog svih koje volimo, postujte ove naredbe o samoizolaciji!! Za one koji se prave mangupi - molim sve gradjane da uredno prijavljuju bilo koga koga znaju da mu je naredjena samoizolacija - a ne postuje je !!! OVO JE ZA DOBROBIT SVIJU !!! MOLIM VAS!!!!
Nije istina za vozače. Svi su fino u izolaciji i zovu ih iz policije da provjere jesu li kući. To i jest problem što nema za vozače ništa drugačije riješeno i što smo izolirani i što su ugrožena radna mjesta svih u realnom sektoru.
Ja odrezao malo tkiva, pa stavio na usta. Šta ću sad? Krvarim i fali mi tkivo na guzici...
kod nas vlada virus 1000 puta gori od korone a to je virus nacionalizma pohlepe ublehastva podobizma nesposobnosti i vlada preko 25 godina ljudi manite se korone rjesavajmo se ovog opasnijeg virusa korona ce doci i proci a nama ostaje ovaj gore pomenuti virus gori od svih virusa svijeta
Vozaci moraju imati drugaciji tretman, pa ko ce nam dotjerati namirnice ako nece oni. Bosna sve uvozi. A ko nadje vrecu brasna na USK castim ga picem. :)
To mi je zadnja slika mame u javnosti. Eno je kuci, dobro se drzi. Nema temperaturu!
Ostanite kod kuće, u sobi koja se može redovito provjeravati..... PROVJERAVATI ILI PROVJETRAVAT ?
Ko je ovo napisao...sve ajde nekako ali : "Dok kašljete i kišite, prekrijte usta tkivom - stavite tkivo nakon korištenja u kantu za smeće poklopcem, i dobro operite ruke i dezinficirajte sredstva na bazi alkohola" " Ostale domaćice također bi trebale provoditi svoje mjere osobne higijene, kako bi ograničili svoje kretanje i društvene kontakte, ali kako ne bi kršili svoj rad i druge neposredne obaveze"
MONTY PYTHON :-)
Rekla sam svojima da nema izlazaka. Nek vide sad kako je meni nekad bilo. 😂😂😂
@Mrvica22 A ako ipak izadju fasovat ce batine :-)
@Enticer Kad kazem svojima mislim na roditelje, tako da nista od batina. 😂😂😂
Ako imate povisenu temperaturu uzimajte temperaturu dva puta dnevno...jel tesko copy paste..
Ono kada copy paste a nisi ni pročitao sta kopiraš 😂😂😂😂😂
Ako ga stavim u gumenu izolaciju , smijem li onda Hanu spržit , nakon 15 dana vožnje ?
@fbUser1566979624 kad je hana u pitanju, najbolja je apstinencija