Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako da zabrane,kad su danas u BiH na vlasti njihovi sljedbenici.
Tuzno, ali istinito.
Bakir ce ovo rijesiti za 2000 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kad ce biti zabrana osmanskih koljača za vrijeme okupacije kad je potpuno promjenjeno stanovnistvo
A novopecene bosnje slave kad cetnikusa Gordana Tadic uhapsi Dudakovica, Vikica, .. i ostale horoje koji su im guzove spasili u proslom ratu…
I pitate se sta se dešava u Mostaru kad pogledate koga veličaju lideri ,naravno odraz omladine je takav.E jadna je ova država kad staro propalo sjeme zla još klija.
Treba po Balkanu izgraditi sto vise spomenika ovih velikana (Draža, Ante...) ima zivotni standard dam na procveta, usput respekt do komsija i trajni mir..... E moj Tito dati je ustati, narod nikako da shvati sta nam za samo 35 godina ti Ekonomski uradi. Tito ma kakav da je bio, uvijek je pozivao na Bratstvo, Jedinstvo, postovanje... a ne na ratove i ubijanja kao sljedbenici Fasistickih i Nacionalistickih ideologija.
Cekaju da mu Amerika prvo oduzme orden koji mu je dala....
Denis Bećirović ima pravi tajming kada da predloži neku ideju. Uvjek prijedlozi koji ne mogu proći ni na dnevni red. Sto godina u parlamentima a nikad ništa konkretno.
Дража Михаиловић је рехабилитован од истог оног суда који га је неправесно осудио, што значи да је неосуђиван и невин човјек док год се не докаже супротно!!!
jedini razlog zasto muslimani ustaski potomci glorifikuju tita i kpj je zavnobih.i priznade zapad titove avnojske nametnute granice.tisucoletna bh neku autonomiju i republiku duguje komunistima od 45g a drzavnost anglosakoncima od 92g.znaci zapad koji 91/92g po celoj istocnoj evropi rusi komunizam,odluke iz tog vremena su ponistavane,lustracija itd u sfrj priznaje titove,komunusticke bez volje naroda administrativne granica kao drzavne.i sahranise mir u sfrj
eu kojom kao tezimo je izjednacila fasizam i komunizam kao dve ideologije zla.ne znam zasto se ovde glorifikuje komunisticki pokret koji je pobio stotineholjada ljudi bez sudjenja a mnogima je krivica bila sto su bili kulaci i ne znam zasto se ovde izjednacava ustaski pokret,ndh sa rasnim zakonima,sistemom konc logora itd sa antifasistickom JVO koja je 1944g izvela operaciju hilijard.spasavanje 509 pilota.najveca evakuacija saveznika iza nemackih linija u 2ww
Toliki su fanatici Bosanski Srbi i Hrvati da ne zele da zabrane glorifikaciju zlocinaca iako su upravo oni ucinili te zlocine protiv jednih drugih. Eto Dragana i Milorada... pravi Hrvat i Srbin, LOL. Bacili svoje zrtve pod bus.
Tko je protiv treba odmah letiti na cestu i nogu u dupe.
Zamislite da u BiH imas bukvalno politicare koji se protive incijativi za zabrani glorifikacije najvecih ratnih zlocinaca.... kakvu poruku salju Bosanski Srbi i Hrvati ovom svijetu? Da ti bog sacuva.
Šta drugo reći nego fašisti
I sa ovakvima treba graditi suživot?!
Ante je bija čovik kancrlarije i knjige.
da su imalo valjali pobijedili bi u ovom balkanskom loncu ...vidi ko sve vodi sada: Bakir, Dodo, covic ...tma i tmusa neprebolna.