Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina zemlja evrope dje ti viza treba
Zato sto su ljudi vidjeli kako se divlje ponasamo mi Balkanci kad odemo u ostatak europe.
A zemlja im puna Pakistanaca, Arapa! Pakistanci im u jednom gradiću drogirali djevojčice, silovali i to redovno godinama i niko nista, bliži se kraj bijele rase!
Smjena 168 ambasadora, al Džaferovića nikada ..... izdrži momčino
Dear Mr New Ambassador of the United Kingdom, Mr Julian Reilly, welcome to Bosnia and Herzegovina! I wish you good luck in your work and a lot of fun during your stay in our capital Sarajevo! At the same time, I would like to take this opportunity to thank the outgoing Ambassador, Mr Matt Field, for his personal contribution to preserving the integrity and preserving the marital status of BiH. Mr. Matt Field, I wish you every success in your future work!
Samo da nije vise od ”Ponosnih“🤦🏻
dok on sad nauči jezik proće 5 godina
https://www.google.ba/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/epidemija-o-kojoj-se-suti-silovanje-tisuca-djevojcica-u-engleskoj/2154784.aspx
Dobrodošao, ambasadore! Afrika ti je NULA u poređenju sa BiH. Iskustvo koje stekneš ovdje ti se neće ponoviti više nikad u karijeri.
Možeš li nadmašiti Fielda? Volio bih da je moguće.
Field je car.
Jel moguce da dzehverovic ne zna engleski ?
Gledaj Sefika fikusa, ne zna se ni pozdraviti na engleskom.
Vidim da ima iskustvo iz Afrike, što je jako važno. Britanci paze da ovde šalju nekoga ko ima iskustvo sa upravljanjem kolonijama u Africi, ali mislim da se i sami iznenade kad vide kako se ponizno ponašamo. Samo nam daju bananu i kažu "Budi miran".
Cudo nevidjeno, covjek se rukuje sa fikusom?!? Mislim da je ovo Dzafketu stopedeseti ambasador GB kojeg docekuje za svog zivota. I Broj 1 iz Alana Forda bi mu pozavidio 🥳
Oni se brzo mjenjaju. Čekaju da sto brže opet napuste BiH. Poslije 3 ćevapa i naši odlaze
Brato samo na mjesecu još nije radio
Bujrum, sad ces da vidis gdje si dosao. I nek te provozaju Bihac-Gorazde, Zvornik-Neum. Ne moj samo po Sarajevu zujat.
ne moze nama nista dobro doci... eh sto je afrika bila za sttvaranje novih bolesti i virusa sad ce i BiH biti