Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema logike! Ako je oružje zapljenjeno zašto ga uništavati kad se može iskoristiti tipa za vojsku, policiju.
U sumskoj nabavljeno i uvezeno iz srbije minimum 5000 komada...dok vi unistavate oni svoje naoruzavaju! Donijeli zakon da vojna puska PASP (poluautomatsko snajperska puska) se moze registrovati kak lovacko oruzije...s’tim da se stavi spremnik od 5 metaka...oni svoje pripremaju i naoruzavaju a mi svoje razoruzavamo c c c
@srbincovicKraDeZe111 Ovo je staro oružje a naoruzanja ima skoro svaka opstina koje je spremljeno u MUP-u i opstinskoj policiji. Plus nasi cak mogu i proizvoditi svoje oružje i svoju municiju koje je daleko naprednije od bilo kakvog regionalnog proizvođaca.Ako uđemo u NATO to vise nije ni potrebno ali ipak imamo.