Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta im NATO, smeta im OHR i Inzko, smeta im sve sto iole garantira mir na ovim prostorima i zato bi voljeli da svi oni odu da bi oni mogli nastaviti sa svojim ratovima, etnickim ciscenjima, velikim srbijama itd.. malo Morgen !
koronu će preboljeti a ikonu nikada
Izljubite sada preCednika, djixoni.
hvala ovoj dvojici što mi prevedoše ove hijeroglife čisto me glava zaboli gledajući u njih..mada nešto sumnjam u prijevod
Ovo je on sam sebi... Dao izraditi pano... Za zivota :)
Mislim da je Dodik to postavio, jer vidi da mu nema spasa
@gooUser1565151202 Zlotvor Tito bio je najgori diktator i šovinist,zabranjivao je Bosanstvo i Bosanski jezik u Bosni...muslimane nazvao Muslimanima,zašto nije katolike u Bosni nazvao Katolicima i pravoslavce Pravoslavcima.
Nekome dao 100 KM da mu napise...hahaha
Nedaj se presjednice, trebas nam ziv izdrav.Nemoj da nam odes na onaj svijet a da nisi racune polozio na ovom.
Zalosno, da zalosnije ne moze biti. Cime se nas narod bavi. Podrzava kriminalca i njegov kriminal. Bolestan narod.
Je li original ovaj natpis, da nije došao iz Ukrajine?
sto bi riblja corba rekao "o boze kako je lijepo biti glup"
Ovo on sam sebi stavio?!
Milorad ga sam sebi postavio 🙂
K'o u vrijeme druga Tita...
Brinite se za svoje zdravlje jer za njega ima i lijekova i doktora, a narod na listu cekanja pa kad dodje na red ako do tada bude ziv.
Koliko je Sarajevo za Bakira toliko je i Banja Luka za Dodika