Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrana, struja, gorivo, sve poskupljuje Plate iste, pa mi se cerkez Sebija i ostali naprave pametni, pa ljudima prijete nekim sojevima, lockdownom, kad vam Plate budu ko nama običnim smrtnicima možete pametovati, lopovi... SLOBODA NARODU !!!
Bosna pobijedila koronu bez vakcina i karantene.... Spava li Merkel mirno
OVCE PROBUDITE SE. KORONA BOLEST MORONA. GAZITI IH KO 2014g
Vidi i dalje se ovo prati nešta, kao novozaraženi i umrli od korone hahahahahhahah
Lažete sve bagro maloumna fuj .
Kakva crna korona dajte vijesti o mostaru
Narod mora biti informisan o posljedicama kovida, ali mora biti i zasticen od "sablonskog medicinskog smjestanja preminulih u jedan kos" jer to vodi u paniku. Osnova panike je strah, a kad je prenaglasen i permanentan, strah slabi imunitet, razara organizam i smanjuje opstu sposobnost ljudi. Poradite na realnim statistikama!
Ako je preminula osoba bila pozitivna na kovid a nije umrla zbog kovida, a vodi se kao da jeste, to je sirenje panike. Panicnost moze izazvati razna oboljenja kod ljudi. Vlast mora sprijeciti sirenje panike. Potrebna komisija za uvrdjivanje uzroka smrtnosti.
situacija je 1000puta bolja nego onda kada smo bili zatvoreni, IDIOTI, PUSTITE NAS U ŠKOLE
Ajd mrs!!!
Kako se broje ta 24 sata? Vrijeme vaseg objavljivanja, vrijeme davanja podataka, ili? Zasto se ne koriste datumi? Naredni datum je u ponoc, ili grijesim?
Zaključno s današnjim danom u Federaciji BiH izliječena su 72.692 pacijenta. IDENTIČAN TEXT JUCER NA OBJAVI ZA KORONU
10 dana patnje, temperature, kasljanja i bunila, cini se da konacno prolazi
Temperatura 37.4. Strašno!
Većinom idiotski komentari, od kojih se većina istih ponavlja. Ovi što ne vjeruju u ovu bolest, prijavite se da radite u bolnici sa najtežim slučajevima, pa poslije smjene opet pametujte.
svako je pametan dok ne fasuje, onda moli boga, moli doktore, pomagajte ...
Evo ja ću se prijaviti samo mi objasni kako i koliko plaćaju. Prehlade se ne bojim. Inače "stručnjak" Robot3 objasni nam gdje je nestala smrtonosnija bolest od ove budalaštine koja se nekad zvala gripa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"u Federaciji BiH izliječena su 72.692 pacijenta" danas je broj 72.692, juce bilo isto 72.692 i prekuce bilo isto 72.692. "a ukupno je potvrđeno 2.161 osoba kod kojih je uzorak bio pozitivan na virus" sta vam ta rijecenica znaci? hajde napisite ovaj clanak jos jednom.
iii današnji lotto brojevi suuu 116,18....
u mostaru u 3 dana samo 14 zarazenih nigdje vakcine a diskoteke pune. kako?