Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde vise odjebite
moj jaran hame poslao sina u skolu s maskom na kojoj je teletabis s likom osmice...a vratio se s maskom na kojoj je betmen s likom aljose...
KURE MI JE TRIJESIDVA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
327 nedjeljom. Znaci ovaj vikend je radni vikend. Aferim.
Nije nego u Hercegovini medju Hrvatima je kolaps. Siroki kanton ima vise nego Zenica, Tuzla i Sarajevo zajedno.
@Hordashhh nisam znao da po 3 mjeseca ljudi budu na moru i tek onda dođu zaraženi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umjesto da stave masku u verskom objektu u kom su pet puta na dan oni cekaju samo da ih neko naguzi dok kleče
Stoke jedne nabite maske dok klanjate
Hoce se namlatiti para ovi mufljuzi iz vladajuce trojke mamu hebali, ovo ce biti prenje para za vijeke vijekova zivila korona i lazirani brojevi zarazenih
327 prehlađenih
ja mislim a i tvrdim,ovome nema kraja,treba se vratiti na postavke od prije 9 mjeseci nastaviti normalno živjeti,jednostavno ne postoji način da vi stvarno uništite nešto što postoij u nama već stoljećima il od postanka,to je jedini problem,isto kao da tražimo da promejnimo krvu u žutu boju,jednostavno ne ide,ovaj tzv "virus" je s nama od rođenja,..sve ostalo je smijurija i predstava,..
I opet šašavi ministri Zdravlja i Obrazovanja dozvolili da djeca idu u škole, zar se nije moglo ova dva tri mjeseca do nove godine nastava održavati Online do tad bi došle i vakcine. Treba podnijeti kolektivnu tužbu protiv tih ministara jer znaju za OPASNOST A IGNORIŠU JE I SVJESNO DJECU I NJIHOVE OBITELJI IZLAŽU OPASNOSTI. I ISTRAJATI DO KRAJA U TIM TUŽBAMA, DOK JOŠ NIJE NAPRAVLJEN HAOS.
Nije mi jasno koga oni više prave budalom
pod hitno u karantin 6 mijeseci. epidemija hara Bosnom, zarazeni na svakom koraku a broj umrli prerasto 500 miliona samo u Bosni, a promnoziraju da bi do marat moglo umrijet cak 2 miljarde bosanca u Bosni.
@fbUser1565452465,vidiš li mrtve po cesti,razvoze li ih u "svemirskim" odjelima,jel mrak pao na tvoje selo ,..iđi vrvi nonomo "udaletino,..
Aha vjerovatno epicentar zaraze u Bingu 😑
Dok izbori ne produ ovakav ce biti postotak poslije izbora nema korone
Koliko dnevno objavljujete pa do sad smo svi prebolovali korona virus
3.500.000 stanovnika podijeljeno na 250 novih dnevno je 12.800 dana a to je 35 godina
Ne dajem svoje misljenje o koroni kada ce ga klix propaganda straha i zavadjanja svakako izbrisati. Samo da kazem da zadnja kap uvijek u gacama zavrsi. I jos da dodam da vise niko u Evropi ne umire od ovoga prkno virusa.
Ovo nije uopšte vijest.. ovo je propaganda koju Klix obavlja po nalog stranih službi i domaćih izdajnika
300 i tako u nedogled... Ja mwtno masku i ns anus, od 17.3 i sad se malo usmrdila. Pitam struku za misljenjw, vele narwdne dvije sedmice su kljucne za dwtwktovanje uzroka neugodnog mirisa masku za anus
Pa sada je li Covid19 ili Sars-Cov2..........