Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad imaju svugdje kamere pa tih 40% mora registrovati htjeli ne htjeli! Prije su se vozali nako. Jos kad internet prodaju oporezuju bit ce pdv veci za 60%.!!!
Meni prije 5 godina sin policajca udario u auto,steta totalna na oba auta.Na kraju se utvrdi da auto nije registrovano,da je istim autom i otac isao na posao.Uglavnom dobio sam sve informacije i naplatio preko mog osiguranja,jer postoji zastitini fond FBiH.Samo sto onda njega oderu za sve pare preko suda.Ko god ustedi na registraciji,u slucaju stete iskihat ce sve sto je ustedio.