Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi antivakseri niste normalni. Ove vakcine se bez problema vec desetljećima upotrebljavaju u normalnom svijetu a vi ovde glumite stručnjake.
Ovim komentarom glumis strucnjaka za nesto sto u biti ne zelis da znas kako i zasto vec samo tako su mi rekli... s druge strane desetljecima se ne upotrebljavaju trenutne vakcine. one od prije 30 - 40 godina nisu iste kao ove danas. nisam antivakser ali barem nemoj prozivati ljude koji zele da znaju prije nego nesta upotrijebe.
Čitaj tkz strucnjak il si placenik iz zdravstva. https://www.naturalnews.com/2023-10-24-hpv-vaccines-toxins-upgraded-aluminum-gardasil-merck.html
Ljudi, razmislite STO PUTA prije nego što žrtvujete nasljednike/ce.
Opet vi antivakseri na djelu. Dosta vas je vise sa vašim teorijama zavjere
oprez. ovo zvuči kao nešto što uzrokuje sterilitet. rak se ne može spriječiti,znamo kako nastaje...i a dječaci nemaju grlice maternice....pamet u glavu narode!
ajde ba odvadite malo
evo prave istine o štetnosti ovih vakcina. Koliko zele dobro djeci, vidimo na palestini https://www.naturalnews.com/2023-10-24-hpv-vaccines-toxins-upgraded-aluminum-gardasil-merck.html
mocni farmaceutski div zeli ti dobro NOT
Čobane vrati se. Čobane Vrati se! Ovce tvoje. Ne mogu bez tebe. neka se pronade ko hoce
Bravo HPV može prouzrokovati rak
mogu i cigare
Šta kaže dr. Nada Jurinčić o ovom cjepivu! https://t.me/drsladjanavelkov1/14379
Cipovanje...... LoL
Jad budu doktori svoje vakcinisali, a i kreatori vakcina, nije problem i ja da svoju kcer vakcinisem.
Doktori i kreatori vakcina sigurno vakcinisu jer su d educirani, školovani i razumiju napredak nauke.
Ko ne zna, mrna sastav u svim ovim vakcinama. Oni zele nasu djecu da im ukradu buducnost. Ko ne vjeruje, skontat ce kad bude kasno.
toliko zele dobro djeci da isti finansijeri i pokretaci ovoga hladno pustaju godinu dana ona desavanja u palestini
Gdje vodis djecu kad se razbole, kojem hecimu ako nije tajna ali da mu mozemo vjerovati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Savjet za HPV, mozda da se ne seksate bez zastite?
Ne pomaze kondom kod HPVa i HSVa, vakcina je jedina zastita.
@manki znam da si sljedbenik a moguce i placenik agendasa preko zdravstva, al molim te demantuj ovo https://www.naturalnews.com/2023-10-24-hpv-vaccines-toxins-upgraded-aluminum-gardasil-merck.html
Oprez