Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto malo ne pisete o broju oporavljenih, 2 dana nije bilo smrtnih slucajeva i kada se jedan desi odma se pise, psihicki nas silujete vijestima o koroni i smrti, odvratno.
@Unknown00 smrt je ipak mnogo udarnija vijest.Dobija vise klikova.
Je li vas stid više objavljivati ovakve vijesti?
Sto niko ne napise da na svijetu ima 7 milijardi i 798 miliona neoboljelih od koronavirusa?
Nikad ne pišu godine ni nikakav relevantan podatak, samo umro je, umro je, umrli su, i šta ja imam od toga? Ljudi od preko 80 godina umiru i od starosti, ove između 70-80 dotuče neka bolest uz već dosta i godina, a ovi ispod 70 moraju imati nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema da bi umrli od korone. Ako nemaju onda je korona glavni i jedini uzrok smrti.
Zašto dajete info za nove slučajeve non stop, svaki dan u 18 00 dajte dnevni izvještaj i to je to ko svako normalan, dižete tenzije ,paniku ,
Ako niste primjetili ne može zdrava osoba umrijet od korone. I sam imam aleriju na polen i vjerujte preživljavam simptome korone svake godine od Maja do Jula. Astma, kihanje, kašalj, suze, svrab, bol grla i očiju i nosa, teška patnja. I ja bih umro od korone, ili se isto toliko patio, pa jedva izvukao. Dakle ti umrli nisu bili zdravi. I po mišljenju naturopata slabo je ko zdrav danas, više je bolesnih. Tako da je čudo da svi ne pomru, ovo je zasad ništa.
Isto ovako je I u Italiji,ako imas rak I jos te odvali srcani ili mozdani pa umres nedaj boze, a test pokaze da si pozitivan pisu te pod koronu. Time izbjegavaju mogucnost tuzbe zbog nesavjesnog lijecenja ovih ranijih bolesti. Talijani uopce ne rade obdukcije na preminulim ljudima, tako da te podatke o preminulim od korone mozete objesit macku od rep.
@Usora71, Ne pišu tako svi. Tamo gdje se vrše obdukcije i piše se od čega su zaraženi umrli (Hrvatska, RS). Obdukcije zaraženih se ne rade u Sloveniji i FBiH pa zato i imaju više "umrlih od korone". Jasno je da ti podaci ne znače i ne govore ništa o smrtnosti od ovog virusa.
padnes sa zgrade corona izdrkas ga korona hahha
je li umro od korone ili od toga sto mu je doslo vrijeme da umre
Pa ja ne moguu vise da citam ovo puna mi je kapa , dobra je ona vijest od neki dan citiram "Padobrancu se nije otvorio padobran, umro od korona virusa" . Nemam vise sta da dodam muka mi je .
Covjek je bio bolestan prije korone. Sto ne umire mlad?
Ko god daje lahka mu zemlja s tu nam bas zabiberi
ja te nisam nista skonto