Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nigdje u svijetu ne postoji , tročlano predsjedništvo , prosto me sramota ovako nešto gledati!!!
Tebe treba da bude sramota da si jedan od onih koji ne dozvoljava da se bilo šta promjeni na bolje jer podržavaš upravo onu ideologiju izdajničku (Osmorku) radi koje je i došlo do ovog popuštanja i nakaradnosti koja ti sad smeta. A kad se treba boriti protiv nakaradnosti, tad si prezauzet ismijavanjem SDA i DFa jer se ne uklapaš u svoje FGR društvo ako misliš svojom glavom.
Imamo 14 premijera pa zašto nemoze toliko i članova predsjedništva .Pravda za predsjedništvo
vid bećira ko da je sad iz ćanife istrčo na slikanje
Denis ko robot tbjrb
Hahaha koja smo mi vukohebina, svi sa jednim mi sa tri glavonje dolazimo 🤣🤣🤣🤣🤣
Denis ,Zeljko i gica.
Ma ta žute ne voli Bosne bolan ona ima šaptače svoje na uho. Samo sankcionisat kočničare blokadama kakvi sa njima dogovori u njihovim mozgovima je još plan od 1992godine.
Mufa, Kiki i ja
Samo Jedan predsjednik
Ovi iz EU mi želimo da vi uradite to i to...ovi naši ,svi u isti glas mi neećemo ,ne možemo , ne želimo..mi ovo , ono...i tako prolazi još jedan razgovor da kratkim ..oni su krivi mi smo dobri.
Kad se vrnu, hočel saopštenje o sastanku imati tri saopštenja i verzije...Buhhhahhaaa....
ne mogu svi da stanu na crveni tepih 🤣
Lomi ga Zeljka boli te kur ac
Konobarica kao da je dosla na sprovod.
Ma tragikomično ovo postaje diže se optužnica protiv Softica u režiji tuzilastvo i SIPA, pa nije moguće da su samo Bošnjaci korumpirani. Respiratori, Asim... pa treba svi da odgovaraju. A gdje su afere Aluminij i Soko? Ne može selektivna pravda. Sve jasno, apetit Dodika za Centralnu banku. Cudi me sta rade ovi iz osmorke? Pa država je iznad interesa. Nema u politici mjesta za emocije i mrznju
Niko se ni pocesa kada su u brlogu nabavili onaj sator pa ga vratise, industrijski kisik u med.svrhe, zeljkovicu sada sude a bice oslobodjen optuzbi jer je sestric, 3 banke unistise, tri direktora velikih firmi preko noci odose(bobar, pavlovic, stankovic)...samo Bosnjaci kriminalci.
danguba Dodik javno kaze da upravlja svime u RS, i da prisluškuje političke protivnike. Opasno je to raditi na nivou države, a ne može bez saveznika. Ma nije niko idealan ni SDA ali za ove su lamburgini. Mozda ovima treba više vremena da se zagriju. Vidjet ćemo. Pa nije država ničija igracka.