Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ovi prevaranti iz Olimpika koji je opet osnovao nacelnik Efendic, vratiti dugove igracima, i svima ostalima kojima su ostali duzni? Preko 800.000KM ostali duzni, ni sami ne znaju vise kome. Ako ste vec, nacelnice podrzali reosnivanje Olimpika, onda platite dugove koji su napravili, bar igracima i trenerima, koji su svoj hljeb uredno zasluzili. Isti vam ljudi vode sada Olimpik kao oni koji su ga tri puta gasili, nasa mladost koja je igrala za Olimpik zasluzuju zaradjene plate.
Sjecam se one igrice na televiziji kada je Kike izvlacio neke papirice iz dzepova i dijelio nagrade.Ako izvuces papiric sa tackom znaci da nisi dobio nista.Zaboravila sam kako se zove.
Zingiri pingiri
Iskoristi Rumenige centarsut,
Prvašića*