Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ne dirajte kladionice, sve ostalo mozete, jer su kladionice vitalni nacionalni interes hercegovackih nositelja europskih vrijednosti.
Poruka Francisa Boylea građanima Bosne i Hercegovine u vezi sutrašnjih protesta ispred OHR-a.. "Dragi bosanski prijatelji: Kada nam je Ričard Holbruk 1994. nametnuo Vašingtonske sporazume, neko u vladi Sjedinjenih Država je javno izjavio da se ovde zaista dešava usporeno rasparčavanje Republike Bosne i Hercegovine koje će trajati 15 godina. Dejtonski sporazum iz 1995. uključio je Vašingtonske sporazume iz 1994. godine.
Dao je podmukli svabo kap rok za dogovor od 6 sedmica posto ce HDZ sve rusiti nakon 6 sedmica prvobitna odluka ce biti nametnuta ovo je samo bacanje prasine u oci zapadnih drolja
Zakuhaju - stvore situaciju a onda procjenjuju sigurnosnu situaciju... smeca.
Sve mirno. Bilo demonstracija a i svađe između bošnjačkog HDZa i ostali stranaka.
Ova EU se samo vuče i ide sa guza na guz....ako je evropa idejni projekat de nas ujedini više
Sve ce njih trojica uraditi da sakriju svoje pokradene milione ;). Mislite li da ce neko bolje zivjeti cak i da se Bosna podijeli ja tri dijela?
Oho oho
In nomine patris et fili et spiritus sancti ✝️
mene samo strah da Bosna ne udari na vassijeli svijet ..Uz Ruse samo nam još to treba , dvije velesile u istom trenutku da ratuju ...to svijet nebi mogo izdržat.
Bitno je da se svi prebrojimo, ja imam 4 govedja nareska, 3 konzerve sardine, 5 l suncokretovog ulja....
Dao je podmukli svabo kap rok za dogovor od 6 sedmica posto ce HDZ sve rusiti nakon 6 sedmica prvobitna odluka ce biti nametnuta ovo je samo bacanje prasine u oci zapadnih drolja
Kako nece bit sastanak kad je ridokosi skonto da gubi izbore pa poceo ratohuskacku retoriku pokretat jer tako ovce tjera da glasaju za njega samo nez koji idiot moze krenuti i podrzati ga u ovakvim izjavama.Treba ga odma strpat u zatvor
Potencijalni scenarij jeste da cemo istjerati iz drzave svakoga ko misli da nama ovdje moze nametati fasizam i diskriminaciju. Nije ovo njihov dio Europe, pa da pale i protjeruju, sto rade stoljecima.
U čemu se ovdje radi, viša politika. eu, amerika, hoće bosnu u eu, ali nedaj bože kao muslimanska zemlja da ima pravo glasa. Sad danametnu zakon da bosnjaci nikad ne mogu odlučivati za čitavu zemlju, tj da se cementira hriščanska dominacija u vlasti. Kad se to sredi daće bih kandidatski status
a tebi to smeta? Ja sam takođe iz muslimanske porodice i ne vidim problem s tim. Dosta je više da živimo u prošlosti, koga briga hoće li muslimani ili ne-muslimani odlučivati, hoćemo da imamo dostojan život a ne ministre koji su muslimani.
sve leglo i smit legao
Ako se faistima ugodi onda bi trebali svi krenuti prema Njamackoj s bijelim trakama oko ruke traziti Azil i na socijalu im sa par miliona ljudi se prijaviti. Nemogu ni protjerat kada u Drzavi odakle dolazis vlada fasismus.
Nema vise mjesta u Njemackoj. Mnogo je izbjeglica iz Ukrajine. I necu da budem izbjeglica. Ima da se uspostavi sistem bez diskriminacije i da zivim na svom normalno. Nas ne interesuje selidba u Evropu. Neka se toga ne boje. Sramota je da iu Covic ovdko vuce za nos. Pitam se koliko je EU uooste kvalitetna kad ih jedan Covic, kojeg podrzava maksimalni 5% gradjana, uspijeva navesti da krse vlastite konvencije.
Moguci scenarij je da EUFOR nasilno potisne Bošnjački otpor i obezbijedi sigurno i nesmetano nametanje izbornog zakona i podjelu Bosne. Nista ovo nije od jucer, ovi planovi se kuju godinama. Samo nastavljaju tamo gdje je pogani mešetar Holbruk stao. Čim Bošnjaci pokazu zube aktivira se EUFOR, a Dodik smije šta hoce.