Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovska posla ...interes je samo jedan..pozicije i pljačka.
Pa DF je SDA. Prodavali se kao građanski pa srušili vladu u Sarajevu. Ako to nije bila prevara njihovih birača šta onda?
Od komunjara ništa drugo ne mozes očekivat
Ovi iz DF-a isto oni blesavi influenseri, kao ona budala sto lize daske u wc-ima po avionima i sl., znaci sto gluplje to bolje samo nek se pise u medijima nesto.privid postojanja.
Valjda ovi iz DF-a odlucili da se provalama odrze kao neka vijest i u javnosti.
A NiP?
HAHA... Citaoce obrati paznju da je klix citirao navode sa Facebooka tog izvjesnog Kruskonje i na osnovu te Facebook objave napravio naslov kako je DF podijeljen u Mostaru. Citaoce klix manipulise i spinuje informacije, jer je klix privatni portal koji radi za privatne interese
SDP i Nasa stranka nemaju nikakvu podrsku u Grudama, Sirokom Brijegu, Posusju, Nevesinju, Gackom, Bileci, Trebinju itd. Oni i ne zele tamo podrsku. Zapravo ne zanima ih ni Mostar. Njih zanima Republika Sarajevo sa milijardu KM godisnje budzeta. Dakle Grude, Siroki Brijeg, Posusje mogu po FGR-u biti Velika Hrvatska, jer su to Alija i Bakir prodali. Sokolac, Nevesinje, Laktasi mogu biti Velika Srbija, a od Bascarsije do Ilidze imat cemo Titovu Jugoslaviju. Nema sta, genijalno FGR-ovci
@SnagaNaroda3 Možda nemaju tamo podršku jer tamo nema ljevičara? Ne gledaju svi svijet kroz naočale nacionalizma? U Širokom i Grudama ni u Jugoslaviji nije bilo pretjerano ljevičara, čak ni onih lažnih, a kamoli sad. U Sarajevu ih je bilo i tad, a i sad.
Ista govna, mamu im svima....
vidi seferu potpisa ko milosevicev
POZIVAM glasace/birace, BOSNJAKE da u najvecem broju daju svoje glasove ovoj respektabilnoj i pravoj BH koaliciji SDA/DF/SBB/SBIH/BPS i tako sprijecimo da pobijedi Covic i HDZ koji zele da proglase Mostar Solnim gradom Hrvata. Nikako ne treba glasati za petokolonase i izdajnike SDP/NS jer oni su se svrstali u protivnicku koaliciju sa HDZ-om i SNSD, SDS, PDP, dok ne zele u ovu zajednicku BH koaliciju. Bosnjaci budimo mudri, pametni i jedinstveni kad nam je najpotrebnije.
@RepublikaBiH2 - Sve si glasače ubijedio. Svi će tebe poslušati.
Jao potpisa, bas su se potrudili, svako pojedinacno. Laik bi mogao dosta reci o svakom pojedincu na osnovu potpisa, a kamoli kakav psiholog.
Ovo malo vuče na Hamleta i njegove dileme
Jos jedan politicki subjekt ode u istoriju BiH! DF stranka jednog lica kao i SBIH!
Svi iznenađeni da je DF potpisao HEhehehe
@SaDrineSelam Allaha sta ti to znaci probosanske stranke u Mostaru??? Ko biva Mostar u Bosni sta li. Koliko je Zvornik u Srbiji toliko je i Mostar u Bosni.
ikre ikre uči uči čitaj historiju... kraljevina Bosna pod Tvrtkom pola Jadrana drzala, to Hercegovina nametnuo okupator austrougar i normalno da je i to dio Bosne kao Krajina Podrinje pa i Sandžak do 1878