Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam, ali isto tako treba zabraniti i uhodjenje muskaraca. Neka stvar ide u oba smjera...
Čista diskriminacija. Da nešto važi za jedan pol a ne za drugi. To se obara na svakom sudu.
Kako vas nije sramota poslije svega napisati ovakav komentar?! Da sam musko umrIa bih od stida.
Podrzavam ali ne znam kako ce to bilo sta promijeniti. Niko nece zensko uhoditi sem nekog ljubomornog sadasnjeg ili bivseg decka ili eventualno neke budale. Sutra cu hodati sta ja znam po Vilsu iza neke zene i reci ce evo ga uhodi me. Ne znam neka rade sta hoce ja znam da bih uvijek pritekao zensku u pomoc da vidim neki problem.
Važi li ovo samo za muški rod ili važi i za žene koje uhode žene?
Molim i da se krene kaznjavati otvoreni govor mrznje upucen zenskom spolu na drustvenim mrezama. Neki takvi se kriju perfidno iza vjere.
Znaci zena te vara a ti je nesmijes pratit jel je to krivicno dijelo ovaj zakon je nebuloza.
Sve ce ti biti objasnjeno u policiji ne brini. :)
Bravo! Jedna pozitivna vijest.
Ne razumijem zašto zakon stalno stoji na strani jednog spola. Pa neki dan je žena u BiH ubila muža i niko ništa. U slučaju razvoda braka zakon uvijek na strani žena. I onda kažu bore se za jednaka prava? Bore se samo za beneficije. Muško će uvijek razmotriti drugu stranu i gledati da zaštiti ženu, dok žene gledaju samo sebe.
Na koliko zena je ubijen jedan muskarac? 'Muskarci' koji se mogu tako nazvati izumiru. Nikad takav komentar nisam cula od pravog muskaraca, jer takvi su svjesni sebe i ne osjecaju se inferiorno u odnosu na zenski pol. :)
Znaci do sada je bjlo legalno
I dalje je legalno dok se ne usvoji.
Ma ja zena za ubisthvo dobije godinu a muskarac 40.Bas realno
Ove se bit će tješe netko ih je kao voljan "uhoditi".
unas sve uskoro kad če više doči to uskoro više
Imal kakvog zakona da se muskarci na uhode. Opet diskriminacija
sto bi se krio od žena problem je kad se sudare
A sad je dozvoljeno!?
neke išle na fakultet bile stalno po kafama udale se i sad čipovane sjede kući da je tuga jes
Od budale se pametan i pošten nikada ne moze odbraniti . Zalosno
uhodjenje zena?! i obrnuto... please
menopauze.. klimaksi i sl. kod zena, a pogotovo kod rastavljenih radi cudo.. muskarci isto prolaze pakao kao i zene.. zakon treba biti isti za sve