Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine isto - u januaru, kada FZZO raspisuje tendere - nestašica. Da čovjek kune i proklinje, nema fajde. Bježite, djeco, odavdje
Ko god je kriv, a zna se da su političari, zatrebalo im za najmilije
Ovi u Mostaru su po kradji vec uveliko nadmasili sve bolnice ukupno. Jasno mi je da ih je SDA stitila da ne diraju u Sebiju, ali sta sada sprjecava Trojku da napokon pokrenu pitanje sveopce kradje Kradezea?
Jedva cekam Face TV unpetak , garant ce Senad napraviti aferu od ove vijesti 😂😂😂😂
Nek nema SDA pa makar bilo gore..
Ima ovdje svega, od nestasice lijekova, do neodgovornih "new gen roditelja" koji djecu ne vakcinisu na bolesti koje su iskorijenjene jos prije 60-70 godina! FUJ!
Nema Sebije, odmah raspad
Nije nje bilo ni kad je jest bilo
Defektura znači da je povučen cijela serija proizvoza iz najrazličitijih razloga. To je do fabrika. Nema veze sa tenderima, a posebno ne sa osuđenom kriminalnom grupom sa respiratorima.
Sad niko nije spreman na rješavanje takvih problema sa nepravednom osudom zbog raspiratora. Za političara je sad sigurnije odugovlačiti, nekakve potvrde tražiti i svakubodluku izbjegavati.
Zdravstvo treba da je prioritet a ne nekakvi taxisti i stanovi.
Tender begovi....hapaju na lijekovima lopatom i glume moralne licnosti!
sad moze da krene nestasica lijekova i da su klinicki zaduzi ponovo 100 miliona. mladi se vracaju, koja suplja od trojke
sad moze da krene nestasica lijekova i da su klinicki zaduzi ponovo 100 miliona. mladi se vracaju, koja suplja od trojke
Aferim, bagro prokleta!!!
Danas sam majku vodio na hitnu na KUM. Sreća pa smo potrefili vakat. Jedna jedina kolica. Dvaput majku dizali da bi mogli prevesti druge pacijente što su dolazili. Katastrofa koje nema u Kongu. I kaže, uštedili, vratili dugove. Pa nemoj jesti ništa, uštedit ćeš.