Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nema dovoljno bilo kakvih kontejnera, a o reciklaži da ne govorim. Rubna naselja, kuće sa dvorištima imaju jako puno biljnog otpada, posebno u proljeće i jesen. ljudi spaljuju ili se baca u iste kontejnere. Nikakve komunalne politike nema u KS
JE LI ONAJ UHAPŠENI DIREKTOR PRAO PARE I NA OVOJ MAPI?
KOLIKO IMATE KANTI ZA SMEĆE OD VIJEĆNICE DO KATEDRALE? SRAMOTA.
ko se snadje na ovoj mapi treba mu orden dati
Aha pravo su organizovani. Akcija skupljanja kabastog otpada u Semira Frašte najavljena 19 i 20.10. Evo do dana današnjeg niko nije odnio ništa sa lokacija koje su prezatrpane toliko da stanari tog ulaza jedva mogu proći u ulaz, a već je 26.10.
Još da su građani kako treba pa da sortiraju otpad. Mnoge poklopce kontejnera je ""gospoda blokirala """ pvc flašom da se ne mući da nogom i rukom (ovisno o kontejneru) otvori dok ubaci kesu.Smrad iz istih ide pola na dušu KRO RAD-u a pola građanima.
NIKAKVA KORIST OD OVE MAPE SEM DA JE NEKO UZEO 20-30 HILJADA KM DA JE IZRADI. GLAVU NA PANJ STAVLJAM DA JE OVO JOS JEDNO IZVLAČENJE PARA. STANJE SE POPRAVLJA SA 20 NOVIH GLANC KAMIONA I 50 RADNIKA. JOS JEDNA UBLEHA VLADAJUĆIH. EDI
Nije uopste user friendly
link ne radi kada se preko aplikacije klikne, kakvi amateri.
malo bespotrebne informacije, zasto nema prijava npr. neke oznake nisu tacne, uopste nema kontejnera na tom mjestu.
Ko reciklira,eto bas oni recikliraju hahahaha
Odgovara onomad jedan njihov predstavnik na pitanje novinara da li je istina da sve kontejnere za selektivni otpad zajedno odvozi jedan kamion; "Da, to je tačno. To se radi da građani steknu naviku za razdvajanje otpada koji se kasnije treba reciklirati. To što mi trenutno nemamo postrojenja za reciklažu ne treba da bude izgovor za neselektivno bacanje smeća!" Tako već godinama. Tugo moja.
Bravo