Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranio sam djeci da idu u skolu,od kako se corona pojavila u razredu,svi nosimo maske u kuci i pratimo dalja uputstva na TVu
Pozivam svu NEVAKCINISANU GAMAD ovim putem da se PODHITNO vakcinisu. Da ne bi uvodili opet LOCKDOWN. Uvesti OBAVEZNU vakcinaciju za djecu ispod 12 godina. I zahtjevamo uskoro i zatvaranje skola i svih javnih i privatnih objekata s ciljem da prevenisemo zarazu COVIDOM 19.
hahhahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD gledaj sine koliko je BOŠNJAKA- SDA glasača sa HRVATSKIM papirima, ne možeš ih prebrojati koliko tisuća ih ima. A prvi su kad treba popljuvati hrvatsku a rade s njihovim dokumentima. Fascinantno
Mogu i ovih 20-tak hiljada iz krajine u Korenici i Slunju.
Sta rec koju posluku porat?
Zato sto je BOSNJAKISTAN zadnja rupa na sviralu
Nista to samo papirnata potvrda! Nego dolazio komsija iz Holandije krajem jula, vakcinisan, qr kod, lik na BH granici nema cime da ocita kod trazio papir, ludilo!
Sta bi na ovo rekao mister schmidt,
A problem je kad učiteljica pusti "himnu".
Koju i čiju himnu
Imunizacija?! Kakva je to imunizacija kad nakon jedne vakcine nisi imun! Nakon druge vakcine nisi imun! Najavljuju vam i trecu, četvrtu vakcinu, doživotno vakcinisanje!!! Nije imunizacija vec depopulacija, probudite se vec jednom!!!
Paradoks ili diskriminacija ???
Izgleda da smo dobili jos jednog zabrinutog.
HRVATI I SRBI TOLIKO VOLE SVOJU DOMOVINU BOSNU DA NECE DA IDU IZ NJE...
To ovi ugrozeni, nezastupljeni…..
Kakvi državljani Hrvatske u Hercegovini ne razumijem???
Ima ih ima, ali svaki dan sve manje i manje pa hoće da im Schmidt osigura da mora biti neko i od njih u Predsjedništvu, a nema logike.
Bas me cudi da ne razumijes,IQ ti manji od broja cipela
Moze ko sta hoce
PARADZOKS
..dva qr koda pod jednim krovom…