Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj naslova “ raspašoj”. Ja cirkusa zvanog BiH uzduz i poprijeko
Trojka = izdajnička gamad
Kako se Trojka pozdravlja? ZA IZDAJU - SPREMNI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz keca u dvicu
... da Brko s istoka nije umiješao prste
DF je izdao SDA i u Zeničko-dobojskom kantonu i ostavio je bez vlasti zbog svojih fotelja, a pogodovao Kasumoviću i u vlasti je sa HDZ i SDP, kakvo je čudo da i ovdje nije tako, samo kako to može proći kod Komšića, negdje ovako, negdje onako, znači nema nikakvu kontrolu ni pravac za BiH, samo stolica i kupljenje kajmaka gdje se može na račun Bošnjaka
Ma sve partije samo računaju kako ukrast i ne zaglavit u zatvoru, to je jedina ambicija i plan, pozicija "na vlasti" samo olakšava krađu ali nije neophodna..
Ko će dati više, do sada je trojka redovno davala više.
raspašoj !
Mislim , tj ..sugurno će Hdz..i Sda napraviti dogovor...Sve ostalo su hdz-ove ublehe za javnost...
hdz gleda kako navući 20 zastupnika za većinu a da zaobiđe hdz90,jer valja onda sa njima dijeliti kolač,a sda im daje ministra više da ga daju 90-ki
Lomim Baketa Izrodbegovic
Da živimo u pravnoj državi, kriminalci bi bili odavno iza rešetaka, a ne na vlasti!
u prevodu SDfA može da bude sa strane a svi drugi da se uključe, samo tako možemo naprijed sve drugo je mazanje očiju.
5.oktobra je potpisan katul ferman BiH...sad se samo na lafo finjaka provodi. Trojak i HDZ ne biraju sredstva a ako se ipak pokaze neka kicma Bosnjka tu je ujko Smit da to rijesi
Kada bi se sve stranke koje imaju 19 ruku dogovorile(kao u parl.F) i da izbace stranku koja ima najviše glasova (hdz 11), I onda Šmit donese (nametne) odluku koja važi 24 h ,...i formira se vlada bez hdza ..., Aaaa, ? Bil moglo to proči..?
Ova blokada zorno pokazuje da je HDZ najveći kočnicar na svim nivoima vlasti. Treba zvati u pomoć visokog namjesnika Schmidta da nametne Vladu HNK.
Ma nema sekiracije...taman da HDZ i trojka imaju 5 od 35 smit ce rec da je to vecina
Bosnjaci su u HNK bacili 7 hiljada glasova, a da nisu omjer bi u Skupštini bi 15:15...znatno drugaciji bi uslovi bili, ali mora ono za Hadzikadica da glasa.