Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kantonu Sarajevo stopa smrtnost je 1.59%, dok je na nivou BiH je 4.72% i velika je razlika pokazuje toliko su podaci pogresni ili drugim rijecina ne rad zdravstvenog sistema.
tih zarazenih ima 10 puta vise i smrtnost je 0.5 % maksimalno
@NovusHominum "zarazenih" je puno puno vise nego je prikazano jer su svjetski podaci oko 0.05 za polulaciju ispod 70 god.
Glupa statistika oporavljenih. 1.Izlaskom iz izolacije ne znaci da si zdrav. 2.novozarazeni su na dnevnom nivou,a “oporavljeni” su statistika na nivou najmanje 10 dana.
Za 4 dana 150 ili 35 dnevno. Mislim da je demija gotova ili vise ne testiramo :)
ja imao dva dana temperaturu 37.2. nisam nigdje isao al se nisam javljao za testiranje. kuci bio 7 dana za svaki slučaj.
Al zato kad vrtoglavo skoci za jedno 10ak dana... auuuuu
Nema ukidanja mjera policijskog sata kojeg jedini u regiji imamo?
@Pridrazici a gdje bi ti poslije 23? Neka te ba,odmori malo
Sram vas bilo. S obzirom da sve lazete, narod se o tom vasem laznom poboljsanju opustio i....ljudi su izlozebi i bivaju zarazeni ali, najgore je sto je smrtnost velika. Vi cak ne testirate nikoga, osim privatnih lica koji trebaju na put i naravno dinastiju i privilegovane. Dakle, posto se i onako od korone i svega sami lijecimo, ne iznosite vise lazne podatke, a doktotore, sram ih bilo.
Evo svaki dan vise oporavljenih od novozarazenih. Bosna ima obrnutu epidemiju ili se dogodio rasjep u prostor-vremenu.
Koga vise boli k za brojke, smarate nas već 10 mjeseci
Klix daje neracne podatke ili ne znaju racunati
Klix daje netacne podatke ili ne znaju racunati
dok ne padnemo ispod 10 posto zarazenih od testiranih ovo su sve lazni podaci
https://youtu.be/Cmecn0hwJbY Još malo i nećemo trebati brinuti o koroni. Budimo zahvalni na svakom udisaju čistog zraka, ako ga uopće ima nakon ovakvih ,naučnika'. O ovome nijedan medij ne izvještava.
kolko je na elidži ,pitam za jaru znate ga vi kliksovci
Klixovci sve vas znam licno !! Nemoj te se smijati u pozadini zbog komentara ljudi! Providite Experiment na ljudima!! Zarad citanja i novaca
@Stecak387 Ja tebe ne poznajem posrbice
Ne vjerujem nista ...