Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako neko umre od korone, za vrijeme korona pandemije, u vremenu kad postoji vakcina protiv korone, to je cista prirodna selekcija, nista vise.
Ovim medicinarima i doktorima koji kukaju kako su prebukirani pacijentima i na izmaku snaga da su imali cijelo ljeto da smisle strategiju rada, prostora i svega ostalog. Nase je da uplacujemo zdravstveno a njihovo je da rade, od maja ruke u dzepove imali su dovoljno vremena i novca za strategiju. Nije korona od juce.
Oni nikad nisu prebukirani vjeruj mi. Jednostavno kad je guzva odu na kafu dok narodu ne dosadi i ode
Tvoje je da se vakcinises i ne zavrsis u bolnici
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vakcinisite se ljudi
Dom Zdravlja najveci papanluk i d ebili, mom starom trebala infuzija nisu je dali morali kod privatnika ici, sebija heme ti pleme, hebem ti sdo m ater
(Index.hr) "Viškom smrtnosti" se mjere dodatni smrtni slučajevi u određenom razdoblju u usporedbi s brojem koji bi se očekivao u istom razdoblju na temelju podataka od pet ili više ranijih godina. Ovaj broj ne ovisi o tome kako se bilježe smrtni slučajevi od covida-19! Makedonija je 3., a Srbija je 4. po "višku smrtnosti", dakle oni su prikazali manje preminulih od Covida. Slijede C.Gora na 20., BiH na 23. mjestu, Hrvatska 26., Kosovo 32, a SLO 40.-om. https://tinyurl.com/3xw6bsax
Muštuluk za vaksere. U decembru u planu četvti talas a boce če davati u guzu 😆😆
Ovi na opservaciji to su ljudi sa nuspojavama od vakcinacije, ali to ne smiju da Vam kažu.
Dr. Lee Merritt o posljedicama mRNA vakcinisanja u američkoj mornarici!!! https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Dr.-Lee-Merritt-The-COVID-Vaccine-Program-Killed-More-Young:d
https://odysee.com/@ilonkamladen:f/myvideoDr.LeeMerritt:0
Nekad su parkovi, šumarci i puteljci se šarenili od korišćenih i baćenih kondoma a sad su maske to mjesto zauzele. Ko je yebo, yebo je a sad vas tokmaci jedni yebe 'struka' u glavu ... 😆😆
od 5 preminulih dvojicu udario kamion na M-17
@dostadosta iz Zakona o pravima i obavezama pacijenta FBiH Službene novine Federacije BiH“, broj 40/10 imam pravo na dostupnost zdravstvene zaštite, na informacije, na obaviještenost i učestvovanje u postupku liječenja, na samoodlučivanje uključujući na povjerljivost informacija i privatnost, na tajnost podataka, na lično dostojanstvo, na uvid u medicinsku dokumentaciju, na preventivne mjere, na prigovor, na naknadu štete.”
@ SretnoVakcinisan....Gamad su ti u kuci, ali pazi, ja sam vakcinisana i revakcinisana davno na moju zalost, zbog propagande i takvih kretena kao ti. Ti i takvi kao ti i sire zarazu, histeriju, paniku i sve ono najgore medju narodom. Samo cucis na portalu i dok se pojavi vijest o broju zarazenih....NAVALIS KO TOVAR sa bombardovanjem ljudi. Daj ugasi se malo bar, dozvoli da narod prodise od tebe.
Prevaren je pa sad trebaju i ostali njegovim stopama.
Jos malo pa 500. Nekih 15 dana poslie svadbe
https://opusteno22.blogspot.com/2021/08/imamo-dokaze-da-su-ovo-najgori-zlocini.html?m=1
Pozivam svu NEVAKCINISANU GAMAD ovim putem da se PODHITNO vakcinisu. Da ne bi uvodili opet LOCKDOWN. Uvesti OBAVEZNU vakcinaciju za djecu ispod 12 godina. I zahtjevamo uskoro i zatvaranje skola i svih javnih i privatnih objekata s ciljem da prevenisemo zarazu COVIDOM 19.
Ovi sto prizeljkuju lockdown neka se zabetoniraju u kuci,neka ne izlaze do iduce godine.
Pozivam svu NEVAKCINISANU GAMAD ovim putem da se PODHITNO vakcinisu. Da ne bi uvodili opet LOCKDOWN. Uvesti OBAVEZNU vakcinaciju za djecu ispod 12 godina. I zahtjevamo uskoro i zatvaranje skola i svih javnih i privatnih objekata s ciljem da prevenisemo zarazu COVIDOM 19.