Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I btw. Kakvo je ovo mazanje ociju naroda sa prijedlogom pomjeranja policijskog sata na 22:00? Koga ba oni zahebavaju? Pa nek ga nikako ne pomjerqju onda bojim se samo da ce nam ovo ovako ostati godinama, da su nas istrenirali sa ovim do tolike mjere da ce ga uvoditi kad god je njima cejf a nama je to novo normalno. Cuj do 22 a oni hodaju sa propusnicama po iftarima a ja ne mogu do mame koja zivi kilometar od mene nabijem li vas ja sve da Bog da Vam se sjeme utrlo.
Bosnjo se ne moze istrenirati da ga bijes svaki dan. Ne brini se, bosanskoj glOvi ne moze niko nista.
Korona je pobijeđena kolektivnim imunitetom,nama vakcine i ne trebaju.
Aha... znaci imun si i na nove, mutirane verzije covid-a? Ozbiljnooo
Al u kurcu 26, brat mi radi gore...primaju preko 15 pacijenata od covida dnevno, narod ovca
Sve ti vjerujem
sutra ce bit 200 zarazenih
https://m.thebl.com/world-news/8430-dead-354177-injuries-following-covid-19-experimental-vaccines-reported-in-europe.html
volite li vi preseke
Npr: -pol. sat, samo subotom od 02 do 04. Reakcije onih koji ne vole pol.sat: - odlicno, radujemo se, to je zbog nocnih lokala subotom...To bi bile pogresne reakcije. Reagovanje je u pitanju -ko i zasto da zabranjuje izlazak ta 2 sata sedmicno? Medicinska svrha uz dokaz? Proizvoljno discipliniranje ljudi? Ostala pitanja si postavite sami, posebno -cemu to vodi?
Tik tak.....
Pa ako ne možete uvezati od te 23 osobe kontakte najblize i staviti u izolaciju i zavrsiti sa virusom onda lazete kompletnu naciju.
FORTO DOK OBILAZIŠ PODRUME I SKLADIŠTA NAROD TI UMIRE, OSTAVKE! PRAVI SI DIKTATOR, NE LIČIŠ NA SVOJ NAROD, NEZNAŠ FATIHU DAJ OSTAVKU SIKTER, AH DA VIDJAS LI SE SA ALISOM PAŠIĆ? DOLAZIL ŠTA NA SANDUČE? GRIZU SE PAPUČE PA SE UJUTRO MJAUČE..
Cuj narod umire, a samo jedna osoba umrla dns
johnnySa A kakav uticaj ima ta nocna setnja na porast zarazenih a rad kafica trznih centara itd nema? Cuj strpi se 2 mjeseca pa ja sam bolan stepljen evo od oktobra pa nista. Kakav je to apsurd u tvojoj glavi? Mjere daju rezultate nije do ljudi? Pa ko postuje te rezultate od oktobra? Nemoj biti plitak ba razmisli sta pises. Vjerujem da si ti prvi onaj sto hoda i poslije policijskog sa propusnicom npr. Binga.
Zašto imamo ograničeno kretanje do 21 ako su hurme dobro odradile posao?
Kad vec nemamo vakcine, zasto se ne mozemo rijesit virusa poput Kine? Ove brojke su pokazatelji da mozemo, jos samo uraditi robustan sistem na granicama i aerodromima i kraj price. Zar to nije izvodljivo?
A kako znas da su informacije iz Kine o "rjesavanju" virusa stvarne i tacne?
TROJKA OSTAVKA!
sl dvije sedmice kljucne
Države s NAJVIŠE UMRLIH na 1M stanovnika + sve Ex-Yu države: 1. Mađarska (2935), 2. Češka (2752), 3. BiH (2677)**, 4. Crna Gora (2.421‰)*, 6. Makedonija (2408)*, 9. Slovenija (2058)*, 16. Hrvatska (1791)*, 34. Kosovo (1171)*, 59. Srbija (901)*... [rezultati za 06.05.2021. do 10:30] [* podaci od jučer] [** podaci pristižu]
Postotak procijepljenosti s barem jednom dozom: Mađarska (42.69 %), Srbija (29.81 %), Češka (21.73 %), Slovenija (21.14 %), Hrvatska (17.89 %), C. Gora (6.50 %), Makedonija (3.17 %), BiH (1.93 %), Kosovo (1.14 %) -- podaci sa ourworldindata - napomena: BiH i KS nisu dale podatke za 5. mjesec.