Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad se sjetim kad je bilo 10, ja rukavice nosao.
hahahs dobro si
I dezinfekcija šteke od vrata u kući
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nek se narod zafrkava. Molite Boga da vam virus ne dođe u kuću nažalost to će razumjeti samo oni koji su izgubili svoje najdraže od zaraze
odgovornima nece doci, ovo su uglavnom maloumnici koji misle da nema korone i ne trude se da je suzbiju
Eto vidite da mjere za vikend donose rezultat, skoro duplo bolje brojke nego jucer.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvedite lokdaun dok ne bude kasno a već jeste mi smo u samom vrhu po smrtnosti u svijetu, čekam dan kad porodice stradalih od zaraze počnu podnositi tužbe protiv premijera, ministara i kriznih štabova pred domaćim i međunarodnim sudovima za nebrigu i nehaj za sprečavanje zaraze virusom stanovništva.
Jbt de se upisi na dramaturgiju, bas te hoce...
Zatvorite grad i uvedite neke mjere, jer ćete vi iz vlasti kad tad odgovarati za nemar i nesprečavanje širenje zaraznih bolesti i nečinjenje ništa u spašavanju stanovnistva od zaraze
Korona ima ali ne vjerujem testovima i ne vjerujem ovima koji objavljuju ove podatke pogotovo ovdje gdje gubitnik elena sve koristi u politiku
13:00h ispred vjecne vatre protesti!!! Gdje su vakcine???????
Britanski Soj čini čuda !!!
Ovih sedam su kolateralna šteta u cilju stvaranja kolektivnog imuniteta jer vakcina nemamo. U državi će ih biti najmanje trideset danas i tako svaki dan. Zamislite poredanih svaki dan 30 ili 40 tabuta i mrtvačkih sanduka na jednom mjestu. Sedmično nas je manje 200. Evo za godinu blizu 6000. I mi se držimo i dalje istih mjera sa krpom na ustima samo da ne bi kaznu platili.
Sve ovo ide na dusu ovih politicara koji nisu sposobni da nabave vakcine. Gdje politika bitnija od zivota ljudi. Kako mogu leci navecer?
Ako vec znaju izvjestavati bilo bi dobro da odu po bolnicama i snime oboljele jer ovakvim izjavama samo nam vise daju do znanja da lazu
otidji brate sam, mozda se uozbiljis. kome se god javim, ima upalu pluca, a ti lupetas gluposti.
Zatvaraj sve
Zatvaraj kancerogene debile as you are
Obicna laz
imamo više ludig nego zaraženih
Skobalj1_1 prije 17 minuta Skobalj 1_1...Preporucujem ti od srca da ti hitno ides na testiranje. Covijece, temperatura ti je ocigledno previsoka sta bulaznis. Ti si garant fasovao Covid, i...sta ti jos rece taj "neko" iz KCUS-a osim da niko ne lezi od Covida, ima li jos lovackih prica ili viceva ali za glupe kao ti.
Skobalj1_1 prije 17 minuta Skobalj 1_1...Preporucujem ti od srca da ti hitno ides na testiranje. Covijece, temperatura ti je ocigledno previsoka sta bulaznis. i...sta ti jos rece taj "neko" iz KCUS-a osim da niko ne lezi od Covida, ima li jos lovackih prica ili viceva ali za glupe kao ti.
Svi glupani koji se ismijavaju nek dodju do zgrade stare hirurgije koja je pretvorena u covid bolnicu, kapaciteti su vec skoro popunjeni, svaki dan po nekoliko puta dodje vozilo pokopa. Cuvajte se makar zbog vasih bliznjih jer dok vam se ne desi necete ni vjerovati.
NEĆEMO VAM OVO ZABORAVITI NIPOVCI, VAŠU IZDAJU REPUBLIKE BIH RAD VLASTI, KONJAKOVIC UZEO PARE, KOJOVIĆ UZEO PARE, VAMA UZELI GLASOVE KO LEVATIMA, PRODAŠE MOSTAR ZA 1MIL EURA KOJOVICU, I JOS DINO NE RASKIDA TU KOALICIJU. SVE JE JASNO RADITE ZA SRBIJU NAROD JE TO PRIMJETIO JOŠ ĆE SE POTVRDITI DO 2022, SDA JE BILA NAJGORA SAD JE SAV OTPAD U NIP STRANCI, USPUT MEMIĆU JAVI KAD TI DINO NAMIGNE DA DIGNEŠ PROTESTE.