Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je dokaz upak da se kroz kladionice, nargilhane, kafane i restorane u zatvorenom prosoru viris najbrze sirio ...
@rajazatastaturom kazu da se najbrze siri u skolama. Kome sad vjerovati?
najbrze se siri kad nema vakcina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobra vijest. Samo nam jos recite je li se mjere odnose samo na obicne gradjane jer ih samo mi postujemo i samo nas finansijski crpe. Je li se neko pristao na smanjenje plata, odrekao se pausala, naknada iz drzavnog sektora. Online sastanke odrzavaju a full plata ide.Dok su obicni gradjani primorani da svoje poslove i primanja prilagode mjerama. Policijski do 21h svi uhljebi sa dozvolama se krecu, tatini sinovi i migranti. Za njih nema pravila, oni su iznad nas sirotinje.
Cudi me da nisu poceli komentari tipa "post sprijecava zarazu, lijeci itd." 😂
@Geograf Sta treba da se trose testovu i na one koje nemaju simtome.Ko ima simptome ode i testira se i to je to.Moja komsinica koja je inace hipohondar se do sada testirala najmanje 5 - 6 puta,nekada u DZ a nekada privatno i uvijek bila negativna.A ima vjerovatno jos takvih.
Ukinite policijski sat!
sto mane u kafane a sto vise na zrak
E super hoce li nas sad glavonje pustit da zivomo normalno
Prestali prskati po Sarajevu..sad idu dalje
kako vam kurcu cejf tako nam i vijesti plasirate...treba i ovaj bajram proc kako treba pa nas opet zatvorite
ovi iz Federalne vlade namjerno ne zele Ukinuti policijski od 21 jer se svete Vladi KS
Samo treba sve zatvorit cak i markete
IDE BAJRAM MAJKO MOJAAAA A USKOROOO I DUJASPORAAAAAA
Taj pad toliko smjeta vladi da su otvorili kafice i u mercatoru u zatvorenom dim od cigareta smrdi na 16 metera, a treba se nositi masku ako stojis. Politicari u BiH nemaju volju da se pandemija rijesi.
sl dvije sedmice su kljucne
Države s NAJVIŠE UMRLIH na 1M stanovnika + sve Ex-Yu države: 1. Mađarska (2719), 2. Češka (2691), 3. BiH (2503)**, 4. Crna Gora (2.310‰)*, 6. Makedonija (2206)*, 9. Slovenija (2014)*, 18. Hrvatska (1650)*, 36. Kosovo (1126)*, 58. Srbija (863)*... [rezultati za 23.04.2021. do 10:00]
Hvala Bogu dragom
Vrijeme gripe prolazi, svakako mora padati!