Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi dan.O vrsnjackom nasilju i njegovim posljedicma.Edukovati djecu. kome da se oberte u slucaju nasilja. maltretiranja. sikaniranja.Zastititi mlade zivite .ako vec nismo nesposobni zastiti nase.
uzeti i rijesiti problem
Kad porastem zavrsit ću dif , učlanit se u NIP sigurno ću biti bar načelnik neke sarajevske opštine ili ko zna ministar nečega nije bitno, pa i član nekog kartela, hmmm nikad se ne zna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MasAllah ,ko čitav rs
uputite svoju djecu da ne pricaju sa nepoznatim i da ne idu sami vec samo u grupi i da ne kupuju nista oko skole...spakujte im uzinu uvece i nek ponesu a neka ne kupuju po kioskima...droga je na sve strane
A po statistici 400.000 stanovnika? Sarajevo sa Istocnim Sarajevom i sirom okolinom ima DEBELO PREKO 700.000 stanovnika.
Sretno djeci i posebno nastavnicima
Masala..gledam u 1 skoli od 3 na Dobrinji u samo jednoj 5 odjeljenja prvacica po 25-30.djece...aferim to je patriotizam! Samo da ih jos 50% nece zavrsiti u EU sve bi dobro bilo..mjenjajmo politicare dajmo sansu nekome ko nije nikada bio na vlasti..(valjda ubodemo nekada prave..
Jadna djeca, svaki nastavnik mediokritet, rijetko koji da je pismen i dobar pedagog. Obrazovni sistem dno dna.
Fina brojka
Nije vam danas potrebna ni osnovna skola. Glavno pitanje: Zelis li raditi? Zelim, primljen si.
I ovo omladine sto je ostalo,50 posto ce otici vani!Nema ezgistencije!
Odose prat djeci mozak
Sretno i samo mi nije jasno da sa 6 godina se krece u skolu.
Massllna sretno dijececic dijevocice!?
Van Sarajeva je nažalost situacija katastrofalna...
Da ,katastrofalna,hodze umjesto da pricaju o katastrofalnom stanju nataliteta I lagan nestanak stavnonistva , oni melju o nekim glupostima
SRETNO djaci !!!!! Posebno djaci prvaci
Kako fino napisu da je za 150 povecan broj upisanih u prvi razred srednje, ali isto tako preskoce da navedu da je isto toliko manje upisanih u prvi razred osnovne, nego sto je to bio slucaj prosle godine.
Zato sto to nije istina..ove godine upisano vise prvacica i to drasticno vise nego prosle godine izemdju 500-600 vise..ali moramo uzeti u obzir i da dobar dio te.djece nije rodjen u Sarajevu..dakle naseljava se i Sarajevo sve vise i vise..mala mjesta propadaju..na zalost i njihovu i nasu..
ja da sam glavni bađo, ja bi diskriminiso i napravio jednu sekularnu skolu za modernu djecu i jednu vjesrsku školu za djecu koja se ophode po vjerskim ibadetima. nebi ja da se oni meni mješaju