Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Statistika kaze: Na 10 000 Evropljana danas ce umrijeti 25 ljudi. Od toga 4 od korone i to sa procjenom zivljenja najvise godinu dana, bez korone, od stete nanesene organizmu ranije, nekim drugim oboljenjem (rak i si.), te staroscu. Prosjek godina preminulih od korone u Evropi je 85 godina. U isto vrijeme u Evropi roditi ce se 29 novih beba. Sve je kao i obicno. Ne vidim u cemu je problem i zasto vakcina? Narkomani se manje bodu.
@TvrtkovKlon Kod tebe znaci ako ti umre majka nije prob jer se negdje u Evropi rodila beba
@TvrtkovKlon Ma jakako...Pa logika je dobra,samo se pitam da je neko tvoj blizak u pitanju,da li bi bio istog stava...Ko mu je kriv što je bolestan,nek umre odmah.
kolika je ovo laz govori cinjenica da niko nije ozdravio HALOO NIKO NIJE OZDRAVIO
"U protekla 24 sata oporavila su se 62 pacijenta, a sa hospitalizacije je otpušteno devet osoba, saopćeno je iz Zavoda za javno zdravstvo KS."
Vjerovatno smanjen broj testova ali ipak lijepo vidjeti umanjene cifre pogotovo preminulih.
Nisu radile laboratorije, praznici su još, polako...
Znaci u Bosni su ljudi stvorili kolektivni imunitet, svugdje se povecava u Bosni opada broj oboljelih a restorani i diskoteke rade.
Klix uvijek neistine
Ovo više ni djeca ne vjeruju moj Reufe