Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put pacijenta! Najbolje čuvana tajna svih vremena! Uskoro ćemo sve saznati o tome! E na šta smo spali...prije se bar znalo...daš kovertu i na pravom si putu pacijenta
Konačno. Bitno je da ste tu, da ste uključeni, da se trudite, da ste svjesni i razmišljate o tome sa čim suočavaju korisnici vaših usluga. Također je bitno da ste valjda malo nadišli stranačku raspodjelu institucija sistema (ministarstvo DF, DZKS-BOSS, Opća B.-SBB, Kcus-Sda) i međusobno šukanje preko leđa pacijenata.
@MajkaTereza buljevar napisao si jednom da si samo u jednom danu ubio oko 130 nevinih Bosnjaka i bacio ih sa mosta u Visegradu, jesi li ih sve poubijao pistoljem il je bio i kalash? Pa si ih sve u Drinu bacio jel tako bilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ste nakon pola godine od izbijanja pandemije definisali kuda da ide pacijent zarazen koronim, aferim...bolje ikad nego nikad...ljudi ce za nepun mjesec izbaciti vakcinu na trziste, a vi tek definisali kuda da ide i kko da se lijeci zarazen osoba...ja ne znam kako vaas nije sramota...ako nikoga onda ovih neduznih mrtvih koji su vasom nesposobnoscu preminuli
Pa vi ni za jednostavnije slucajeve niste znali put pacijenta, sem puta na groblje
Smjeniše u maju Mehmeda Kulica da postave Plehinog slugana Ahmica za direktora DOMA ZDRAVLJA. I sta se je time dobilo?! Nista. Samo sto sada Ahmic, Pleho i BOSS uzimaju lopatom pare za zaposljavanje.
Smjeniše u maju Mehmeda Kulica da postave Plehinog slugana Ahmica za direktora DOMA ZDRAVLJA. I sta se je time dobilo?! Nista. Samo sto sada Ahmic, Pleho i BOSS uzimaju lopatom pare za zaposljavanje.
Sreca pa je tek proslo 5 mjeseci...
ma ne mogu vjerovati,nadam se da će djelovati i da neće biti više mrtvih.Smrt fašizmu sloboda narosuz
Pola godine prošlo, sjetili se...
Nek vam je sretno. Tek je 6 mjeseci pandemije proslo a vi vec odlucili gdje treba pacijent da se prijavi. Bravo reformisanom zdravstvenom sistemu i direktorici.
To im trebalo 6-7 mjeseci da definisu put pacijenta??? Kakvi su oni nesposobni paraziti. Znaci da uopste nisu imali spremne protokole. Pogledajte sta je Dr. Derviskadic uradio u Mostaru, protokol bio spreman prije epidemije.
A šta ako pacijent nema ovjerenu knjižicu, što je sad već čest slučaj. Jel treba umrijeti ili može komotno da širi zarazu jer nije testiran ?
Minotaur na aparatima na Kritu
Kraj tolikih bolnica i kreveta građani Sarajeva će se liječiti u studentskim domovima. Aferim
Ovo me ne zamjerite podsjeća na križni put
I sve je savršeno jasno.. i prosto
Ma sto ti je strucnost,efikasnost korona traje tek 6 mjeseci u BIH...Samo da se zahvalim nadleznik,e svaka vam cast ja sam ösupljen vasom brzinom i spösobnosti...
Sačekajte još par godina, pa objavite detalje... :-D