Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opametili se roditelji konačno.
Polako dolazimo tobe
Google doktori a kad zagusti vodi djecu kod doktora
Isti scenario. Preko media ustrasi i onda vakcinisi. Neki nikad pameti doci. Spremajte ramena dolazi nekskav X virus.
Ko kaze da roditelji ne slusaju? Ko?
ne vakciniše se u epidemijama, nego prije nje.
Pobrkao si stvari. Ne pomaže se vakcinisati kad si bolestan. Ali i ne odmaže. U pandemiji/epidemiji nikada nisu svi istovremeno zaraženi tako da ipak ima koristi od vakcinisanja u toku pandemije. Naravno da je bilo bolje se vakcinisati prije epidemije. Tada vjerovatno ne bi ni izbila epidemija (... i antivakseri bi govorili: džaba ste se vakcinisali)
1500!? ne znam onda u cemu je panika do sad bila sa bevakcinisanom djecom!? ko onda prenosi bolest? nevakcinisani ili vakcinisani
Evo ga, tupan
sam si reko, ne znas
Mame s pretty women foruma na aparatima
pripremite se onda za razne anomalije kod djece, tipa zaostajanje u razvoju.
Ne valjaj gluposti
Pretpostavljam da si vakcinisan i zaostao u razvoju pa si upoznat.
Prpa aa???