Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GlasUju li
Ne glasamo se.
Kordic stvarno nije bio loš i puno je se toga pokrenulo u gradu. Dovoljno je što je dosta ulica renovirano pa možeš voziti ko čovjek napokon.
Glasat ce samo stranacki vojnici, ljudima je muka od svega
I bit će još gore ljudima jer ovi 3kce zakazati. I to će biti volja stranaka a ne ljudi
Hercegovci su u Deutschland...Ihr Gesprchspartner ist zur Zeit leider nicht erreichbar
vidim i ti si vani, pflege znaci
Vratite nam Jugoslaviju da nabrzinu obnovimo Jablanicu i opet budemo ranga evropske kulture i znanja!
Europa je u glavi i rukama,nece ti je nikakva Jugoslavija dat,a i kakva je to bila drzava da za njom zalis,ima u svemu ovome i Jugine ostavstine,traljavost,aljkavost,socijalni mir na ustrb stuke i znanja,tebe puca vjerojatno nafaka,e nje je bilo u izobilju,zsto je i propala.
Fali njemu ono iz Juge, ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi.
zelis da glasas za nekoga ko mozda i moze biti ok, ali je taj udruzen sa onim kojeg neces--- i na kraju opet isto.... sto je fascinantno, rođenje mostar, preci mostarci, nigdje se nije islo iz Mo,mene nema na listi glasackoj, kao nisam tu .....e kad nisam, necu ni glasati haha
a vala realno tanak je i izbor za koga: 70% ljudi sa zavrsenim zanatima/ niđe veze Boga mi.
Pametan covjek se kloni politike, zato ovaj sistem "demokratije" je rodjen za glup narod